- 18 Mayıs 2011
- 23.116
- 12.643
- 1.998
Numarası belli değil mi??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oturmamalı da zaten ama mental olarak problemsiz, profesyonalizmi özümsemiş stabil bi adam sanchez. formdan bağımsız olarak sahadaysa kanının son damlasına kadar mücadele ediyor , değilse robot gibi görev bekliyorbu adam yedek oturmaz
Kanal ? Admin bey10 dakika sonra Kolombiya'nin maçı var ama Sanchez yedeklerde.
Türkiye'de yayıncı yok ama istersen özelden yardımcı olurum rtaş.Kanal ? Admin bey
Aradim taradim bulamadim gec gordum mesajinizi cok saolun ama artik enerji kalmadi yatayim en iyisi tekrar tesekkur ederimTürkiye'de yayıncı yok ama istersen özelden yardımcı olurum rtaş.
Yat uyu rtaş zaten Davinson oynamıyor girse de 10-20 dk. oynar max.Aradim taradim bulamadim gec gordum mesajinizi cok saolun ama artik enerji kalmadi yatayim en iyisi tekrar tesekkur ederim
Yat uyu rtaş zaten Davinson oynamıyor girse de 10-20 dk. oynar max.
Niye yazık oldu diyelim üç büyük liglerden birinde kariyerinin devamında başarılar dileriz ancakBu nelssona yazık oldu der miyiz Ali renktas ?
Bu transferi bir plan dahilinde yaptığımızı sanmıyorum, bir tane stopere alternatif alalım dediler, gidip parayı gömdüler olay bundan ibaret.İyi oyuncu da bizim ayarımızda bir takım bir oyuncuya 9.5 milyon para sayıyorsa o oyuncu her maç banko 11 oynamalı, burada 2 mantıklı açıklama var:
1-Nelsson ileride satılacak, şimdiden takıma alışsın diye alındı.
2-3'lü oynamaya geçeceğiz.
Bence 2. ihtimal çok düşük, yüksek ihtimalle 1. seçenek doğru çıkacak.
6 muhtemelen. Tanıtım videosu bile paylaşmadık.Numarası belli değil mi??