- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.376
- 5.003
Başakşehir Bireysel performans videosu yok mu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir Bireysel performans videosu yok mu
Zaten bizde hazırlansa böyle başlamazdıTottenham'ın kondisyon antrenörünü tebrik edelim iyi hazırlamış
İyi değildi diyorsun yani. Bence harika oynadı dün daha ne yapacak yani. Öyle anlatılan konsantrasyon kaybı falan da görmedim. Özellikle hat kıran pasları Nelson da olmayan bir özellik mesela süperdi. Tabi ki ligler arasında fark var süper lige fazla bu adam.Başakşehir performansının abartıldığını düşünüyorum
Ekşide bile kaç sayfa övmüşler
Hata yapmayan oyuncu yokturCig etile beslenen siyahi canavar, her an patlak verebilir ama o risk var
%100 katılıyorum.gecen sezon başında da aynı gibiydi.bu sezonda gidecek gelecek kafada çok gelgit yaşadı ama bu olay Nelson'a dair kesinlikle kötü demeye sebebiyet vermez.Dengeli stoper diyince bence her türlü bir numaraya yazacağımız oyuncu Nelson dur.Davinson’un iyi olması Nelsson’u kötü stoper yapmaz. Yüzü eskidi diye herkesi çöp yapmaktan vazgeçin. Davinson tabii ki daha iyi stoper, maliyet, geçmiş özelinde baktığında düne kadar EPLnin en önemli stoperlerindendi, dün oynayana kadar şu konuda bok attığınız bir ton yorum da var.
Nelsson son dönemin net en iyi stoperiydi hatta Ujfa sonrası en iyisiydi. Marcao gibi iki şov yapıp, defansta mal mal hatalar yapmıyor diye değersiz olmuyor. Geçen sene Marcao gibi yapıp gitmeyi de bilirdi, kaldı geçen sezon en büyük pay sahiplerinden oldu.
Bu sezona kötü başladı diye çöpe atalım yarın aynısını Davinson’a yapacaksınız, sıktınız iyice.
Cokmu kötü vurdu? Nerdeyse kaleciyle beraber giriyordu top. Sansi vardi ki yüzüne geldi. Kaleci kurtarmis filan degil.Yalnız o pozisyonda golü yapması lazımdı çok kötü vurdu kafayı
Mancester United maçında denerBence cok rahat Torreira bile yedekliyecek capta bir oyuncu, zaten heralde ilk zamanlarda 6 numara oynamis sonra stoper olmus.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MaalasefStatü gereği bugün forma giyemeyeceği doğru mu?
Çok net katılıyorum.Bence cok rahat Torreira bile yedekliyecek capta bir oyuncu, zaten heralde ilk zamanlarda 6 numara oynamis sonra stoper olmus.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Manu ya oyunu kendi yarı sahamızda kabul etmek zorunda kalacağız. Defansif yönü güçlü bir orta saha mantıklı geliyor. Kerem ve Sergio ile top kapamayiz Manudan.Çok net katılıyorum.
Hatta Manu deplasmanında orta saha ikilisini Torr-Sanch yapsak harika olur gibi. Tutarsa Bayern maçlarinda da aynını yaparız.
Zaten millet Manu kendi ligi'nde kötü gidiyor diye adamlara AkçaabatSebatspor muamelesi yapıyor.Manu ya oyunu kendi yarı sahamızda kabul etmek zorunda kalacağız. Defansif yönü güçlü bir orta saha mantıklı geliyor. Kerem ve Sergio ile top kapamayiz Manudan.