Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Bu kadar Pollyanna'lık fazla bence hocam. Golü yememizle Seri'nin atılması arasında zaten 15 dakika var. O 15 dakikada Seri vardı yani. Seri golden 2 dakika sonra kırmızı görmüş gibi davranmak anca bize zarar getirir. Kendimizi kandırırız. Ayrıca Seri kadar mıymıntı, topu ayağından genelde 5-6 saniyede çıkaran, temposuz bir adamın bizde işi yok. Fizik olarak leşin leşi olmasını hiç söylemiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde falan da Seri ile paspas oluruz. İddialı olmak falan komik laflar bunlar. Umarım Seri kendini geliştirir ve bize faydalı olur fakat dün sahanın en kötü 1-2 futbolcusundan biri olduğu apaçık bir gerçek. Diğeri de Mariano'dur olsa olsa. Diagne falan en azından ilk yarıda istekliydi.10 kişi kaldığımız için geri çekildik. Eğer konya maç başından beri ileriye açılsaydı evet gol atabilirdi ama en az 2-3 gol yerdi. Bu maç özelinde topu kapalı defans olmasına karşın çok hızlı bir biçimde yönünü değiştirdik ileri uca gelene kadar her şey iyiydi orda sıkıntımız vardı. Golden sonra rezalettik katılıyorum. Ama bazı dakikalarda çok baskın ve boğucu oynadık top hiç bu kadar ayağımızda kalmamıştı ve ayaktan çok hızlı bir şekilde çıkartıyorduk. İşte burda seri devreye giriyordu basit oynuyordu ama hızlı oynadığı için tempomuz düşmüyordu. Evet çocuk gibi pas hataları da vardı ama daha ilk haftaları ve kamp yemedi bu adam. Takım uyumu da daha yok. İleriki aşamalarda takım oturunca tempo kazanınca Oyun hızımızı bu adam kontrol edecek Sadece takım oturmalı Golden sonraki oyunumuza hak veriyorum iğrenç ötesiydik. Ama golu bulana kadarki anımızda işleyen sistemde tek eksik bölgemiz ileri uçtaki beynimizin ve beklerin hücuma katkısı konusundaki sıkıntısı o iki sorunu çözersek ve o arada iyi oynadığımız oyunun üstüne katabilirsek Cl de de iddialı bir takım haline geliriz