Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Evren Göz’e göre Seri Hoca’ya 6 numarada oynamak istiyorum, orada daha rahat hissediyorum demiş. Doğruysa vay halimize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evren Göz’e göre Seri Hoca’ya 6 numarada oynamak istiyorum, orada daha rahat hissediyorum demiş. Doğruysa vay halimize.
Böyle bir şey varsa orta saha da kim yedek kalacak sorusunu sormaya gerek kalmaz.
Seri de Lemina da ligin kalitesinin üstünde iyi oyuncular. Selçuk tercihtir, diğerlerinden iyi diye oynamaz.Bu lemina bu kadar iyi adammı arkadaşlar? Hiç izlemedim, ciddi soruyorum. Seri içinde dünyanın en iyi 8’i dediniz, adam selçuğu kesemiyor. Umarım lemina’da böyle çıkmaz. Seri, lemina, taylan’ın olduğu yerde, selçuk reisi izlemeyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
falcaoya o pas ne lan öyle
Falcaoyu biliyorum.serinin pasi daha guzel ondanBu fakeleri cok iyi yapiyor falcao
falcaoya o pas ne lan öyle
akıllı olsun
akıllı olsun
akıllı olsun
Nzonzi'nin kendisini daha ilk maçta belli etmesi fiziği ile alakalı bir durum. Zonzinin iki metrelik bacaklarin arasina girip , yada omuz koyup top olacak bir tane adam yok ligde, şişirerek söyleyecek olursam. Seri ise hazir olmadiği vakit fiziği ile üstünlük sağlayamaz.
Seri ise boş alanlara deplase olup, takimin oyun ve pas hizini yöneten bir oyuncu. Bunun için takımdaki oyunculara alişması ve takimin yeni oyun düzenine alişmasi lazim ki arkadaslarina göre pas hizini ayarlayabilsin.
Fernando ve Ndiaye'den iki pasör orta sahaya dönüş var.
Bu takimin oyun karakterinin değismesi anlamina geliyor. Seri bizim için 18 milyonluk oyuncu olmaz belki, ama 10. Haftadan sonra sevilecektir.