#6 Jean Michaël Seri

UCL de bambaşka bir Seri izleyeceğiz bence

herif ztn 8 oynayinca ucacakti konya macinda kaleye en yakin aksiyonu kirintiliya 35-40 mt mesafede
belli ki GS taraftarini cozmus
kaleye 40 metre otede topu saga sola verirken estetik ve teknik durdugu taktirde kral olacagini bilior
bu esnada da butun mac top alabilmek icin cenk eden, 4 kisi arasinda topu kaybedince kufur yiyen, risk alan topcularimiz cop ilan ediliyor

Bu lemina bu kadar iyi adammı arkadaşlar? Hiç izlemedim, ciddi soruyorum. Seri içinde dünyanın en iyi 8’i dediniz, adam selçuğu kesemiyor. Umarım lemina’da böyle çıkmaz. Seri, lemina, taylan’ın olduğu yerde, selçuk reisi izlemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu lemina bu kadar iyi adammı arkadaşlar? Hiç izlemedim, ciddi soruyorum. Seri içinde dünyanın en iyi 8’i dediniz, adam selçuğu kesemiyor. Umarım lemina’da böyle çıkmaz. Seri, lemina, taylan’ın olduğu yerde, selçuk reisi izlemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seri de Lemina da ligin kalitesinin üstünde iyi oyuncular. Selçuk tercihtir, diğerlerinden iyi diye oynamaz.

Pas daha güzel golden. Normal gol olmuş.

Seri kötü oyuncu değil. Sistem oyuncusu. Sistem içinde parlayacak biri. Ama Lemina direk oyun tarzına sahip bir isim.

Nzonzi'nin kendisini daha ilk maçta belli etmesi fiziği ile alakalı bir durum. Zonzinin iki metrelik bacaklarin arasina girip , yada omuz koyup top olacak bir tane adam yok ligde, şişirerek söyleyecek olursam. Seri ise hazir olmadiği vakit fiziği ile üstünlük sağlayamaz.

Seri ise boş alanlara deplase olup, takimin oyun ve pas hizini yöneten bir oyuncu. Bunun için takımdaki oyunculara alişması ve takimin yeni oyun düzenine alişmasi lazim ki arkadaslarina göre pas hizini ayarlayabilsin.
Fernando ve Ndiaye'den iki pasör orta sahaya dönüş var.

Bu takimin oyun karakterinin değismesi anlamina geliyor. Seri bizim için 18 milyonluk oyuncu olmaz belki, ama 10. Haftadan sonra sevilecektir.

Adem Büyük

Geri
Üst Alt