6 Maç = Minimum 12 Puan

Galatasaray tarihi boyunca derbilerde basarili bir takim degil. Sampiyon oldugumuz senelerde dahi butun derbileri kazandigimiz bir sezon hatirlamiyorum. Bizim son 10 derbide galibiyetimiz yok, son 5 derbide golumuz yok. fenerin veya besiktasin hatta trabzonun en son ne zaman boyle bir serisi oldu merak ediyorum dogrusu

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Galatasaray tarihi boyunca derbilerde basarili bir takim degil. Sampiyon oldugumuz senelerde dahi butun derbileri kazandigimiz bir sezon hatirlamiyorum. Bizim son 10 derbide galibiyetimiz yok, son 5 derbide golumuz yok. fenerin veya besiktasin hatta trabzonun en son ne zaman boyle bir serisi oldu merak ediyorum dogrusu
Kimse bütün derbileri kazanalım diye bir beklenti içinde değil ki zaten. Zaten neredeyse imkansız birşey bu.

sent via GSC

Kimse bütün derbileri kazanalım diye bir beklenti içinde değil ki zaten. Zaten neredeyse imkansız birşey bu.

sent via GSC

ben elimizdeki kadro ile imkansiz oldugunu dusunmuyorum. Su elimizdeki kadroyu fenere ver kadikoyde butun derbileri en az 3 farkli kazanir. Bence kadromuzu biraz hafife aliyoruz

Tahminim ilk maçtan tutmadı. :asd2: Değiştirdim, bu sefer tutar belki ama tutmazsa iyi olur.
_
Trabzon - 3
Gençler - 3
Başak - 0
Alanya - 3
Beşiktaş - 0

ben elimizdeki kadro ile imkansiz oldugunu dusunmuyorum. Su elimizdeki kadroyu fenere ver kadikoyde butun derbileri en az 3 farkli kazanir. Bence kadromuzu biraz hafife aliyoruz
Imkansız dan kastım Kadıköy maçlarına zaten hep 1:0 geride başlıyoruz kafa olarak. Bu yüzden imkansız dedim. Her derbiyi almayı beklemez realist bir yaklaşım olmaz.

Ha evimizdeki bütün derbileri ne olursa olsun almalıyız bunu diyorsan tamamen katılırım tabi.

sent via GSC

fb 1
ts 1
gencler 3
b.city 0
alanya 3
bjk 0

Ts 3
Gb 3
Başak 1
Alanya 3
Bjk 0

şöyle olursa makul görülebilir.

16-18 Puan ---> Mukemmel
12-15 Puan ---> A
9-11 Puan ---> B
7-8 Puan ---> C
0-6 Puan ---> F

Gecer not 7 puandir, ama tum krediyi tuketir.
10 puan alinirsa sayet kredinin birazi tukenir ama felaket de olmaz.
12 puan alinmasi sinavin basariyla gecilmesidir admirimin de belirttigi gibi.

16+ puan (ki su an sadece 16 mumkun) ise Tudor'un heykelinin dikilecegine dair ipuclari verir.

beşiktaş şu fikstürün tersinden ilk 4 maçta 2 puan alabildi

ne kadar toplarsak o kadar avantajdır hele trabzonu deplasmanda yener başaktan da puan alırsak muhteşem olur

Fb maçını gördükten sonra görüşüm:

Ts: 1
Gb: 3
Başak: 0
Alanya: 3
Bjk: 0

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ts: 0
Gb: 3
Başak: 0
Alanya: 3
Bjk: 0

Tudor'la en fazla bu olur.

15 puan aliriz.tsye yeniliriz

EVA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
feneri macini bi kenara koyarsak tsye yenilecegimizi adim gibi biliyordum.15 yazdigima bakmayin bende biliyorum başakşehir ve besiktasi yenemetecegimizi.ama yillardir bu trabzon denilen seref yoksunu takima yenilmemiz kanima dokunuyor.fenerden daha fazla gicik oluyorum bu hamsi beyinlilere.insallah kümeye dusersiniz nefret ediyorum sizden

EVA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ne alakası var. 11-12 sezonundan itibaren arenadaki 1-2lik maç hariç derbi kaybetmemiştik nerdeyse adam akıllı

ne alakası var. 11-12 sezonundan itibaren arenadaki 1-2lik maç hariç derbi kaybetmemiştik nerdeyse adam akıllı

Biz 3 buyukler arasinda derbi performansi en kotu takimiz. Arenada delik desik olmusuz. Son iki senedir arenadaki derbilerde golumuz yok. fener ve bjk icin arena cok ciddi bir deplasman degil. Biz ancak cok iyiysek bu tarz derbileri kazaniyoruz.

Geri
Üst Alt