6 Maç = Minimum 13 Puan

Kasımpaşa ile Sivası yenseydik şu periyottan 8 puanla çıksak bile şampiyon olurduk.

Kasımpaşa ile Sivası yenseydik şu periyottan 8 puanla çıksak bile şampiyon olurduk.

Paşa ve sivasında eli armut topluyordu zaten ya özellikle sivas bjk ve başakşehiride yendi o maçı kaybetmemiz ilginç değildi şuan önemli olan içerde ki derbileri alıp yolumuza bakmak geçmişe dönüp bakmak hiç önemli değil bundan sonra.

Fenerbahçe D 0
Trabzon 3
Gençlerbirliği D 3
Başakşehir 1
Alanya D 1
Beşiktaş 1

Paşa ve sivasında eli armut topluyordu zaten ya özellikle sivas bjk ve başakşehiride yendi o maçı kaybetmemiz ilginç değildi şuan önemli olan içerde ki derbileri alıp yolumuza bakmak geçmişe dönüp bakmak hiç önemli değil bundan sonra.

Sivas maçında yanlış oyuncu tercihi yüzünden yenildik. En kötü 1 puan alırdık.

Belhanda nın önceki haftaki salaklığı sağolsun.Kasımpaşa maçında da ön alanda ki yaratıcılığımız yerlerdeydi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahce 1

Trabzonspor 3

Genclerbirligi 1

Basaksehir 3

Alanya 3

Besiktas 3

Başakşehir bizim maça çıkana kadar havlu atma noktasına gelebilir.Beşiktaş,akhisar(D) ve malatya maçları var.3 maçta da puan kaybı yapabilirler.3 takım da diri takım.Başakşehirin sevmeyeceği tipte takımlar

Acayip zor bir surec, neyi bekleyecegimi bilemiyorum acikcasi. Hatta Fenerbahce macindan bir puan bile bekleyebilirmiyim onuda beklemiyorum. Konyasporu son dkda kazanmamiz iyi oldu boost verdi ama bu boost hemen Fenerbahce macindan sonrada bitebilir. Bir puan alirsak bence mutlu olmamiz lazim. Ondan ziyade Gencler ve Alanya maclarini ne olursa olsun almamiz lazim.

Başakşehir bizim maça çıkana kadar havlu atma noktasına gelebilir.Beşiktaş,akhisar(D) ve malatya maçları var.3 maçta da puan kaybı yapabilirler.3 takım da diri takım.Başakşehirin sevmeyeceği tipte takımlar

Başakşehirin son 1 kurşunu kaldı bjkye attı attı atmadı işi biter sezonu 4. tamamlar.

Beşiktaşa beraberlikle çelme takıp kalan 2 maçta da 5 puan kaybettiler mi bizim karşımıza iddasız gelirler.İddasız bir rakip tercih edilir her zaman

Bjk ye çelme taksınlar iddaalı gelselerde farketmez bjk baya ciddi rakip oldu şuan puan kaybetmeleri lazım.

Bu arada Kemalettine tebriklerimi sunuyorum. Mustafa Denizli gibi hesaplama yapmis resmen.
Su maclari tek tek sey etsek ya, tek tek kazanmaya calisacaz maclari, her mac bir final.

Fenerbahçe 3
Trabzon
Gençlerbirliği D
Başakşehir
Alanya D
Beşiktaş

Önce bu olsun kalede de Ayıcık olsun sonrasına bakarız

Ben bu fikstürde Trabzon, Başakşehir ve Alanya'yı yeneceğimizi düşünüyorum. Fener maçıyla ilgili bir öngörüm yok maalesef, belli olmuyor orası. Gençler deplasmanı beraberlik kokuyor. Beşiktaş maçı ise bana göre şampiyonluk maçımız olur zaten.

Geri
Üst Alt