Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.181
- 72.792
- 5.188
Of offffff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle hocam her yolu denemeleri lazım ama dediğim gibi en az 10-15 tane sağlam gemimiz var içi 7-8 tane vinci alır minimum yükleyip götürmeleri lazımAskeri havaalanlarını kullandırabilirler yakın konumda olan 1 saat bile kazandirsa inan çok şey değişir dostum. Akılalmaz bir durum 100lerce ekip yolda 60-70km hızla ilerlemek zorunda kaldı özellikle bolu-gerede hattındaki yağıştan.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Halk ne talep ederse siyaset onu yapar.Halkimiz imar affı, tarım arazilerinin betonlasmasi,ucuz ev, piyasanin dönmesi vs.istiyor.Daja önce bir arkadaşımız yazmıştı şimdi 15 milyar dolar harcayacaksin, önceden harcansaydi da(kentsel dönüşümler yapılıp) yıkımlar olamazdi.Ama biliyorum ki çoğu insanımız benim arazim,evim değerli der kabul etmezdi bir çok yerde olduğu gibi.
Bizim baba tarafı da akşam geçti Pınarbaşı'na, köye. Yollar kötü, trafik fena diyorlardı. Gidecek varsa çok dikkat etsinAynen Kayseri Pınarbaşı. Kışın o yolda gitmek ne büyük zulümdür kaç kaza atlattık o yollarda.

Çok zor hocam demin gökhan zanı izledim oturdum ağladım şuan gözlerim dolu dolu berbat halde ortalıkCaresizlik hissiyle sicak evimde basa cikamazken anasi, babasi, cocugu, kardesi, esi gocuk altinda bekleyen insanlarin ruh halini tahmin edemiyorum. Tarifsiz aci.
Sizinki hangi köy? Belki akraba cikarizBizim baba tarafı da akşam geçti Pınarbaşı'na, köye. Yollar kötü, trafik fena diyorlardı. Gidecek varsa çok dikkat etsin![]()
Emin ol daha fazla çıkacak4758 yıkılan bina mı??? Ne diyorsunuz abi siz
İskenderun limanından başka bir liman var mı rtaş?Mersin’den Antalya tarafından falan deniz üzerinden ulaşılır hataya hava yolları falan hikaye çünkü genelde hataya ulaşım Mersin veya Adana’ya uçakla geliniyor ordan karayla geçiliyordu yollarında gerçekten çok bozuktu
kesinlikle hocam her yolu denemeleri lazım ama dediğim gibi en az 10-15 tane sağlam gemimiz var içi 7-8 tane vinci alır minimum yükleyip götürmeleri lazım
63004758 yıkılan bina mı??? Ne diyorsunuz abi siz