Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülkeye ulaşılabiliyor. Ancak o bölgeye ulaşılamıyor. Şu anda yurt dışından gelen ekiplerin hepsi İstanbul-Ankara'da karayolunda yaşanan tipinin de etkisi ile işler sarpa sarmaya başladı. Yaklaşık 130 araçlık ekskavatör-vinç-Jcb gibi inşaat araçları yolda tipi sebebiyle saatte 20 km ile ilerleyebiliyorlar.
akrabanın köyüne gittiknerdesiniz recep
bizimkiler disarida arabanin icinde kaliyormus.
İnsanın kendi annesine babasına acaba yeterince hak ettiği sevgiyi veriyor mu diye sorduran manzara…Allah'ım bu nasıl bir acı. İçimden kocaman bir şey koptu.
Müteahhitleri özellikle bu çürük yapanları direk vuracaksın Targutay. Ancak bu şekilde düzelir. Başka türlü mümkün değil.Abi tamam bu ulaşamama olayına mevsim şartları engel olabilir. Sıfır binanın yıkılışını izledim Malatya'da, depreme dayanıklı birinci sınıf malzemeden yapıldı diye Sahibinden'e ilan koymuş it, bir hafta önce üstelik. Yapı denetim firmaları ne iş yapar, belediyeler ne iş yapar. Bunlar gitse de düzelmez ülke zira ahlaksızlıkta çığır açan bir toplum olmuşuz yazık. Sıfır binalara da güvenmiyorum artık o videodan sonra. Yazık şu soğukta göçük altında kalanlara, hayati 72 saatin 24 saati geçti.
Hem şiddet olarak hem de coğrafi büyüklük olarak daha büyük bir afetle karşı karşıyayız renktaşAnlaşılan o ki 99 depreminden daha büyük bir felaketle karşı karşıyayız.
Önce ki sayfalarda yazdığım mesajın kaynağı;
En son bir barajdan kontrollü su salımı yapılacak diyorlardıBarajlarla alakalı risk bulunmuyor diye açıklama yaptılar, yakın olanlar dikkat etsinler, tersi olabilir.
Doğru, İstanbul için geçmişte tek parça olduğu ve 9-10 şiddetinde deprem yaratacağı iddia edilen fayın o şekilde olmadığı gerçeği ortaya çıktı.Resmen toplamda 15 şiddetinde deprem yaşandı. Naci hoca beklenen İstanbul depremi için bunun yanında çocuk oyuncağı dedi...
Ben inşaat mühendisiyşm inan denetim diye bir şey yok. İstanbulun içinde bile doğru düzgğn denetim yok. Beton değerleri düşğk çıkar laboratuvarlar kağıt ğstünde yükseltir, çelik deneylerini beklemeden müteahhitler demiri ördürmeye başlar değerleri düşük çıksa bile devam eder. Denetim önce insanın kendi kalbinde olmalı, ahlak ve vicdanın yoksa bu yaşananlar normal. Çünkü hepsi para derdinde halkı düşünen yokAbi tamam bu ulaşamama olayına mevsim şartları engel olabilir. Sıfır binanın yıkılışını izledim Malatya'da, depreme dayanıklı birinci sınıf malzemeden yapıldı diye Sahibinden'e ilan koymuş it, bir hafta önce üstelik. Yapı denetim firmaları ne iş yapar, belediyeler ne iş yapar. Bunlar gitse de düzelmez ülke zira ahlaksızlıkta çığır açan bir toplum olmuşuz yazık. Sıfır binalara da güvenmiyorum artık o videodan sonra. Yazık şu soğukta göçük altında kalanlara, hayati 72 saatin 24 saati geçti.