- 19 Mart 2014
- 29.469
- 30.925
- 2.718
Niye besliyoruz ki. Direk idam edilsinler.o oevladı müteahhitler, yapı denetim firmaları, belediyeden melediyeden projelerde kimin imzası varsa müebbet yemeli
bu işin şakası yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye besliyoruz ki. Direk idam edilsinler.o oevladı müteahhitler, yapı denetim firmaları, belediyeden melediyeden projelerde kimin imzası varsa müebbet yemeli
bu işin şakası yok
Terbiyesizlik yapmayın. Ülke bu durumdayken ne uyuması. Derdiniz millet mi devleti kötülemek mi? Hem siz hayırdır ya? Yeni yeni üyeler gelmiş provokatif mesajlar atiyorsunuz.Horluyordur.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
her zaman ki gibi yine bir şey olmazo oevladı müteahhitler, yapı denetim firmaları, belediyeden melediyeden projelerde kimin imzası varsa müebbet yemeli
bu işin şakası yok
japonyada niye yıkılmıyorAyrıca bir şeyi de görmezden gelmemek gerekiyor. 60 megatonluk patlamaya eş değer iki tane büyük deprem aynı hat üzerinde yaşandı. Bu güce bina dayanmaz. Zira bildiğimiz kadarı ile en büyük nükleer silahlar şu anda 2 megatonluk.
Açıkça söyleyeyim. İstanbul Depreminde hayatta kalanlar değil, ölenler şanslı olacaklar.Ben inşaat mühendisiyşm inan denetim diye bir şey yok. İstanbulun içinde bile doğru düzgğn denetim yok. Beton değerleri düşğk çıkar laboratuvarlar kağıt ğstünde yükseltir, çelik deneylerini beklemeden müteahhitler demiri ördürmeye başlar değerleri düşük çıksa bile devam eder. Denetim önce insanın kendi kalbinde olmalı, ahlak ve vicdanın yoksa bu yaşananlar normal. Çünkü hepsi para derdinde halkı düşünen yok
Yıkılıyor yıkılıyor. Japonya'da da yıkılıyor.japonyada niye yıkılmıyor
geçelim
allah aşkına 5000 tane mi yıkılıyorYıkılıyor yıkılıyor. Japonya'da da yıkılıyor.
bende onu diyorum renktaşım herkesin afad a gönüllükük başvurusu yapması lazım. bir tas yemek vermek için, insanların cadırını kurmak için 1 tugla kaldırmak için gönüllü olalımBir anda 10 şehir yıkıldı, çok büyük yardım gerekiyor. Asker polis jandarma halk kim gidip el atabiliyorsa gidip atmalı.
derdimiz millet, o yüzden de devleti değil hükümeti suçluyoruz.Terbiyesizlik yapmayın. Ülke bu durumdayken ne uyuması. Derdiniz millet mi devleti kötülemek mi? Hem siz hayırdır ya? Yeni yeni üyeler gelmiş provokatif mesajlar atiyorsunuz.
Yav güzel kardeşim Japonların teknolojisi ile seninki bir mi ? Senin Ankara'dan ötesi bildiğin yığma kumla yapılmış binalar.allah aşkına 5000 tane mi yıkılıyor
Ya olay yikilmasi da degil ki... Göründügüne göre insanlarin cogu yardim gelmedigi icin ölüyür... Volkan sabahtan beri bas bas bagiriyor kimse yok diye. Saat 1 olmus daha hala dogru düzgün yardim edilmiyorjaponyada niye yıkılmıyor
geçelim
e tamam problem o zaten milyarlarca dolar vergi nereye gidiyorYav güzel kardeşim Japonların teknolojisi ile seninki bir mi ? Senin Ankara'dan ötesi bildiğin yığma kumla yapılmış binalar.
Malatyada 3 yıllık olduğu söylenen yapının halini gördüm. 30 yıllık yapılar gibi kapıt gibi ğst ğste katlanmış. 3 yıllık bi yapı böyle olamaz, işte dediğim şeylere en güzel örnek o bina.Açıkça söyleyeyim. İstanbul Depreminde hayatta kalanlar değil, ölenler şanslı olacaklar.
Onu bende bilmiyorum.e tamam problem o zaten milyarlarca dolar vergi nereye gidiyor