Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Mahvoldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24 bayağı sığ zaten. 600 kmde bile olabiliyormuş Japonya'da.2011 deki depremi hatırlıyorum 9.0 şiddetinde 10-15 bin kişi ölmüştü japonyada şimdi baktım derinliğide 24 km imiş
denizde olması avantaj diyoruz evet ama birde bunun tsunamisi var japonlar tsunamide baya kayıp ve zarar vermişlerdi
yani 7.8 ve 9 şiddetindeki depremler arasında kaç kat vardır tahmin bile edemiyorum japonya bu konuda farklı bir segmentte
7 küsürlü depremler iyi yapılarla çok rahat ufak zayiyatla geçirilebilecek depremler fakat düzgün mühendislik düzgün inşaat malzemesi
ve tekniği gerekli alt katı dükkan yapıp kolon kesen bir ülkeden mühendislik ve inşaat kalitesi beklemek tamamen ahmaklıktır.
Askerin sokağa inmesini yasakladılar anca meclis kararı veya cumhurbaşkanı kararı ile inebilyor.Hükümet sınıfta kalmıştır kardeşim 2+2=4
Askeri sahaya sürmeyip 1 kişinin bile kurtulacağı varsa buna izin vermeyen herkesin elinde bu vatandaşımızın kanı vardır.
Geç kaldılar mucizeleri kovalayacaklar artık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ciddiye almaya gerek yokbahceli az kalsin disardan yardim almaya haram diyecek. ne kadar tarih deki isim varsa hepsini saydı.... sövünce suclu oluyoruz
ohaa be gürkan aynı şeyi mi düşündük ?Yukarıda söz edilmiş ama forumda bu namussuzların destekçisi yoktur sanıyorum. Yani o kadar cani ruhlu birer kansız olduklarına inanmıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 191824Ekli dosyayı görüntüle 191825
Utanmaz herif yıllarca sen övüp durdun o adamıCiddiye almaya gerek yok
İzlemeyin izlettirmeyin
...
Askerin sokağa inmesini yasakladılar anca meclis kararı veya cumhurbaşkanı kararı ile inebilyor.
seçim öncesi askeri sokağa indirecek bir karara rte onay vermez veremez asker inmiş olsaydı
güvenliği yağmacılığı keserdi ordaki halka güven verirdi battaniye yiyecek taşırdı acil ihtiyacı olanlara çadır verirdi
hiç bir şey olmasa insan devletin askeri burda derdi anadoluda bu kavram okadar önmelidir ki
yiyecek kadar su kadar önemlidir.ama siyasi hırslara malzeme ediliyor herşey şu seçim hayırlısı ile bitsede kurtulsak
Yukarıda söz edilmiş ama forumda bu namussuzların destekçisi yoktur sanıyorum. Yani o kadar cani ruhlu birer kansız olduklarına inanmıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 191824Ekli dosyayı görüntüle 191825