6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben bir şeyi anlamadim. Simdi ilk deprem saat 4.30'da olsa sonraki deprem hemen aninda 4.33 gibi 2. deprem oldu. Sonra da oglen 13.20 gibi oldu ama ben 13.20'dekini artci saniyordum. Simdi yorumlara baktim herkes 13.20'dekine 2. deprem diyorlar. 4.33'deki artci miydi? Yoksa 4.30'dakinin devami mi?
Sabahki deprem başka fayı tetiklemiş galiba. Belki 10 yıllar sonra sebep olacağı birikimi bir anda açığa çıkarmış aynı gün.

Aynı gün iki büyük ayrı deprem çok acayip. Bir yönden de kötünün iyisi bir durum. İnsanların çoğunluğu dışardayken oldu. 10 yıl sonra olsa önlemsizlikten yine aynı şeyi yaşıyor olacaktık.

Insanlar tiktok ve twitter üzerinden yetkililerden daha fazla yapiyordu

Allah sizin belanizi versin

Sabahki deprem başka fayı tetiklemiş galiba. Belki 10 yıllar sonra sebep olacağı birikimi bir anda açığa çıkarmış aynı gün.

Aynı gün iki büyük ayrı deprem çok acayip. Bir yönden de kötünün iyisi bir durum. İnsanların çoğunluğu dışardayken oldu. 10 yıl sonra olsa önlemsizlikten yine aynı şeyi yaşıyor olacaktık.
Iyi de sabah da 2 ayri deprem olmadi mi? 2 dakika arayla 2 defa sallandik.

Malum videoyu ben de şimdi gördüm.

Yine ve yeniden anladım ki Türkiye'de Milletvekili statüsünün hiç bir değeri yok. Temsil ettikleri insanlar da zerre umurlarında değil. Ülkenin içinde bulduğunu ve birlik olmanın bu kadar önem taşıdığı böyle zor günlerde bile siz biz diye ayrım yapacak kadar gözleri nefretle dolmuş şuurunu kaybetmişler.

Yazık. Ülkemize yazık. Günlerdir aç susuz soğukta enkaz altında mağdur olan insanlarımıza yazık. Siyasetiniz de partiniz de batsın.

yayın yasağını normalde ilk gün bekliyordum.

ama seçim arifesi biz bu enkazı nasıl kaldıracağız hesabı nedeniyle o iş ertelenmiştir.

Reis olaya el koymuş anlaşılan. Instagram harici sosyal medya iptal sanırım.

Kötünün iyisi oldu, Allah korusun 1 yıl sonra olsaydı, en azından en fazla mala zarar geldi

O tartışılır ya, yıkım daha çok ikinci sonrası olmuş, bence evlerin de çoğu doludur ikinci depremde.

İkincisi sonrası çıktı gibi geldi bana insanlar.

İnsanlar kendi imkanıyla sesini duyurmaya çalışıyordu ona bile müsaade etmediler

ben twittera sorunsuz erişiyorum vpnsiz. bağlantı problemleri olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt