Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
daha ne olabilir diyeceğim de, ne gibi
bilmiyorum cok kötü bir his var icimde sanki geri donulemez birseye yol alacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha ne olabilir diyeceğim de, ne gibi
Sabahki deprem başka fayı tetiklemiş galiba. Belki 10 yıllar sonra sebep olacağı birikimi bir anda açığa çıkarmış aynı gün.Ya ben bir şeyi anlamadim. Simdi ilk deprem saat 4.30'da olsa sonraki deprem hemen aninda 4.33 gibi 2. deprem oldu. Sonra da oglen 13.20 gibi oldu ama ben 13.20'dekini artci saniyordum. Simdi yorumlara baktim herkes 13.20'dekine 2. deprem diyorlar. 4.33'deki artci miydi? Yoksa 4.30'dakinin devami mi?
bilmiyorum cok kötü bir his var icimde sanki geri donulemez birseye yol alacagiz
Iyi de sabah da 2 ayri deprem olmadi mi? 2 dakika arayla 2 defa sallandik.Sabahki deprem başka fayı tetiklemiş galiba. Belki 10 yıllar sonra sebep olacağı birikimi bir anda açığa çıkarmış aynı gün.
Aynı gün iki büyük ayrı deprem çok acayip. Bir yönden de kötünün iyisi bir durum. İnsanların çoğunluğu dışardayken oldu. 10 yıl sonra olsa önlemsizlikten yine aynı şeyi yaşıyor olacaktık.
Sabahkinden hemen sonra gelenler artçı. Öğlen olan tek başına depremIyi de sabah da 2 ayri deprem olmadi mi? 2 dakika arayla 2 defa sallandik.
Erişim problemi yaşanıyormuş hocam şu dakikalardaTwitter’da sıkıntı var
Sizde de var mı
Sabahki deprem başka fayı tetiklemiş galiba. Belki 10 yıllar sonra sebep olacağı birikimi bir anda açığa çıkarmış aynı gün.
Aynı gün iki büyük ayrı deprem çok acayip. Bir yönden de kötünün iyisi bir durum. İnsanların çoğunluğu dışardayken oldu. 10 yıl sonra olsa önlemsizlikten yine aynı şeyi yaşıyor olacaktık.
O tartışılır ya, yıkım daha çok ikinci sonrası olmuş, bence evlerin de çoğu doludur ikinci depremde.Sabahki deprem başka fayı tetiklemiş galiba. Belki 10 yıllar sonra sebep olacağı birikimi bir anda açığa çıkarmış aynı gün.