- 12 Şubat 2011
- 3.891
- 3.084
- 1.563
christian atsu hala bulunmamis dogru mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volkan söyledi dogruchristian atsu hala bulunmamis dogru mu?
Ya Cengiz Holding'in 100 milyon bağışladığı bir yere kim bir şey diyebilir? O paraların her bir kuruşu yerine ulaştıktan sonra kimse bir şey diyemez.akutda öyleydi
fazla goze batmamali
ssf kotuluk var karsisinda
İşin doğrusu Oğuzhan Uğur’a o kadar destek verilmesine ben de şaşırdımcok goze batiyor bazi kesimlerce
bugun o oglen ki video beni cok iskillendirdi
oguzhan ugura sallanan
haluk levente macasi yetmedi oguzhana catti
cocugu biraz arastirdim cakma goebbelsin elemani gibi duruyor
bagislanan para cok cok buyuk
cok rahat tuzak yer o denli buyuk parada
Dogruchristian atsu hala bulunmamis dogru mu?
ben doktordan uyarı aldım,dün gece yuksek tansiyondan.limonlu su içip duruyorum,tuzsuz ayran vsdeprem takip etmekten beynim durdu bi kaç gün ara veriyim zaten elden bişey gelmiyor takibe devam eden arkadaşlara sabırlar
Alakasız fay hatları maalesef. Önümüzde Büyük İstanbul Depremi, büyük İzmir Depremi ve bu depremin enerji doldurduğu bir fay hattı yüzünden Adana depremi var. Ve önümüzdeki 10 sene içinde gerçekleşeceği söyleniyor bu depremlerin.belki de istanbul depremi değildi son 30 senede yaşanacak olan büyük deprem...belki buydu![]()
ben twittera girebiliyorum yapabileceğim birşey var mı ?Arkadaşlarımın durumu için Twitter’da çok kişiye yazdım kaç saattir Twitter’a giremiyorum
Oradan gelecek bir bilgiyle belki kurtaracağız
Ne diyeyim çoluğunuz çocuğunuzla yaşarsınız umarım
biliyorum alakasız oldugunu da ,dün yayında faylarla ilgili bişey anlattı celal hoca.yabancı adda bişeydi adı,onu yapınca iyi oluyomus fay için.bende düşündümki acaba faylarla ilgili şu an için belirlenemeyen ama ilerde teknolojik durumlardan ötürü istanbul lehine keşfedilecek bişeyler olabilir mi?marmara denizi dibinden bakıyolarmıs meselaAlakasız fay hatları maalesef. Önümüzde Büyük İstanbul Depremi, büyük İzmir Depremi ve bu depremin enerji doldurduğu bir fay hattı yüzünden Adana depremi var. Ve önümüzdeki 10 sene içinde gerçekleşeceği söyleniyor bu depremlerin.
Çok mantıklıKim edecek? Başka ülkelere mi emanet edeceksin geleceğini?
Ne sorunu olacak yahu? Adıyaman Milletvekili'nin İmamoğlu'na hönkürmesi sonrası kapattılar Twitter'ı işte. BTK da onaylamış. "Bu kadar düştüklerini sanmıyorum" demişsin ama bunu 20 yıldır görüyoruz biz. Bunlar böyle düşük insanlar.twitter bende hiç açılmıyor, video txt dahil
bombalı saldırı olur kapatirsin anlarim, seçim günü bile kapatirsin yine anlarim, savaşta kapatirsin bunu bile anlarim
şu an sosyal medyayı kapatmanın tek bir mantıklı açıklaması yok. enkaza yardıma gidenler sosyal medyada paylaşılan adreslere doğru gidiyor. millet orada sesini duyurmaya çalışıyor
bile isteye son birkaç saattir sosyal medyanın yasaklandığına inanmıyorum, twitter'da fln sorun var bence
diger türlü vicdanen bu kadar düştüklerini sanmıyorum, mantıklı açıklama yapılabilecek bir konu değil çünkü