6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
christian atsu hala bulunmamis dogru mu?

twitter bende hiç açılmıyor, video txt dahil
bombalı saldırı olur kapatirsin anlarim, seçim günü bile kapatirsin yine anlarim, savaşta kapatirsin bunu bile anlarim
şu an sosyal medyayı kapatmanın tek bir mantıklı açıklaması yok. enkaza yardıma gidenler sosyal medyada paylaşılan adreslere doğru gidiyor. millet orada sesini duyurmaya çalışıyor
bile isteye son birkaç saattir sosyal medyanın yasaklandığına inanmıyorum, twitter'da fln sorun var bence
diger türlü vicdanen bu kadar düştüklerini sanmıyorum, mantıklı açıklama yapılabilecek bir konu değil çünkü

merih demiral baglandi simdi haberturk

Kinglerc

A19E6599-8E01-466C-96C7-1AD2AB2946A7.webp

cok goze batiyor bazi kesimlerce

bugun o oglen ki video beni cok iskillendirdi

oguzhan ugura sallanan

haluk levente macasi yetmedi oguzhana catti

cocugu biraz arastirdim cakma goebbelsin elemani gibi duruyor

bagislanan para cok cok buyuk

cok rahat tuzak yer o denli buyuk parada
İşin doğrusu Oğuzhan Uğur’a o kadar destek verilmesine ben de şaşırdım

Çok güvenilir görmüyorum ama çok tanımıyorum da belki benimki önyargıdır.

İlk dönemlerinde ekibe aldığı kızları kullanıp atıyormuş bu muhabbetlerden sonra soğumuştum elemana

belki de istanbul depremi değildi son 30 senede yaşanacak olan büyük deprem...belki buydu:hmmm:
Alakasız fay hatları maalesef. Önümüzde Büyük İstanbul Depremi, büyük İzmir Depremi ve bu depremin enerji doldurduğu bir fay hattı yüzünden Adana depremi var. Ve önümüzdeki 10 sene içinde gerçekleşeceği söyleniyor bu depremlerin.

Alakasız fay hatları maalesef. Önümüzde Büyük İstanbul Depremi, büyük İzmir Depremi ve bu depremin enerji doldurduğu bir fay hattı yüzünden Adana depremi var. Ve önümüzdeki 10 sene içinde gerçekleşeceği söyleniyor bu depremlerin.
biliyorum alakasız oldugunu da ,dün yayında faylarla ilgili bişey anlattı celal hoca.yabancı adda bişeydi adı,onu yapınca iyi oluyomus fay için.bende düşündümki acaba faylarla ilgili şu an için belirlenemeyen ama ilerde teknolojik durumlardan ötürü istanbul lehine keşfedilecek bişeyler olabilir mi?marmara denizi dibinden bakıyolarmıs mesela

twitter bende hiç açılmıyor, video txt dahil
bombalı saldırı olur kapatirsin anlarim, seçim günü bile kapatirsin yine anlarim, savaşta kapatirsin bunu bile anlarim
şu an sosyal medyayı kapatmanın tek bir mantıklı açıklaması yok. enkaza yardıma gidenler sosyal medyada paylaşılan adreslere doğru gidiyor. millet orada sesini duyurmaya çalışıyor
bile isteye son birkaç saattir sosyal medyanın yasaklandığına inanmıyorum, twitter'da fln sorun var bence
diger türlü vicdanen bu kadar düştüklerini sanmıyorum, mantıklı açıklama yapılabilecek bir konu değil çünkü
Ne sorunu olacak yahu? Adıyaman Milletvekili'nin İmamoğlu'na hönkürmesi sonrası kapattılar Twitter'ı işte. BTK da onaylamış. "Bu kadar düştüklerini sanmıyorum" demişsin ama bunu 20 yıldır görüyoruz biz. Bunlar böyle düşük insanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt