Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.309
- 58.475
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Batmanda misinTamamen aklımdan çıkmış. Wpden sordum şimdi. Dönüş yaparsa yazarim
Dönemedim hala seferler iptal oluyor paso. Bugün 3 saat sabihaya gittim 2 kontrolü geçtim tak iptal smsi dustuSen Batmanda misin
Aa bu adam hataydporun onursal başkanıydı değil mi? Adam transfer açıklaması falan yapıyorduLütfü Savaş’ı ben de samimi bulmuyorum az çok Hatayspor başkanlığı sürecinde de tanıdığım için.
Sürekli gündemde olan birisiydi, yepyeni binalar yıkılmış niye onay veriyorsun o yumuşak zeminde. Çıkıp hiç deprem mevzusunda sesimizi duyuramıyoruz, risk altındayız falan da demedi, konu futbol bile olsa bir gündem yaratabiliyorsun, belki farkındalık oluşurdu.
İskan Belgesi Olmayan Binalar: İskan belgesi Belediyeler tarafından verilir. İskan, binanın tasdik edilen projeye uygun bir şekilde yapıldığını, yapı kullanım için izin alındığını ve oturma izni olduğunu gösteriyor. Yapının tamamının ruhsatsız yapılması, bina oturum ölçülerinin projeye uygun yapılmaması, binada otopark, sığınak gibi yerlerin bulunmaması durumunda iskan alınamaz. Bu binalar için de yapı kayıt başvurusu yapabilir ve imar affından yararlanabilir.akpye salliyoruz hersey ok ama ama hatay belediye baskanida 1. derece suclu deginmezsek ikiyuzlulyk yamis oluruz
0 binalar yikildi! bu konuda cok kapsamli buyuksehir yetkileri var!
programda sadace akpye sallayarak olmaz !!!
zaten tipindenmidir nedir hic isinmamistim o adama birde tunc soyerede hic isinmadim
mansun ve zeydan karalar icin ise tam tersi duygulri paylasiyorum
Hatay'da marasta Malatya'da özellikle bu 3 şehrin yerleri değişmeli diyor tüm uzmanlar berbat bir ova zeminindeymis 3sehirde ve tarih boyunca hep yıkılmış kar bu sefer şehirler daga kurulmali diyorlar1 yılda yeniden konutları inşaa edeceklermiş. Demiştim, önce bu planlarlar ellerini ovuşturuyordur o meşhur 5’li ve uzantıları
Mevcut şartlarda kaçak yapma ihtimalin yok. 20 yıl önce evet yapabilirsin ama artık uydudan takip ediliyor, hele şehir merkezlerinde tamamen imkansız. Yapı kontrol mühendisi her gün sahada oluyorlarİskan Belgesi Olmayan Binalar: İskan belgesi Belediyeler tarafından verilir. İskan, binanın tasdik edilen projeye uygun bir şekilde yapıldığını, yapı kullanım için izin alındığını ve oturma izni olduğunu gösteriyor. Yapının tamamının ruhsatsız yapılması, bina oturum ölçülerinin projeye uygun yapılmaması, binada otopark, sığınak gibi yerlerin bulunmaması durumunda iskan alınamaz. Bu binalar için de yapı kayıt başvurusu yapabilir ve imar affından yararlanabilir.
Niye uyarmis beyefendiler“Ulaştırma Bakanlığı, Twitter’i uyardı.“
Böyle bir son dakika geçiliyor.
Yevmiyesi iyidir ne var bundaErdoğan şu an Adana'da
Arkadan birileri Allah başımızdan eksik etmesin seni diye bağırıyor
Yazacak yorum yok
Niye uyarmis beyefendiler
Kendileri her görevi yerine getiriyorlarda twittere ültimatom veriyorlar helal olsun“Yapılan toplantıda dezenformasyona karşı görevi hatırlatıldı.”