Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.310
- 58.475
- 3.383
bende yok halaTwitter açıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende yok halaTwitter açıldı
Hay eline sağlık.Twitter'da satılık paralı trollerin dilinde bir siyaset yapmayın lafı dönüp duruyor.
Beceriksizliklerinden orman yangınını günlerce söndüremezler, yangın uçakları hangarda çürür, niye günlerce söndüremediniz diye sorarsın, siyaset yapmayın.
Bir sürü saçma sapan binaya imar affı verirler, sel olur heyelan olur bir sürü ölü olur, 2020'li yıllarda millet sele kapılır siyaset yapmayın.
Yetersiz denetim sebebi ile 2 kere maden katliamı yaşanır, yüzlerce ölü olur, ne bu rezillik bu çağda yazık günah dersin, siyaset yapmayın.
Tren kazaları yaşanır yine bu çağda üstelik, TCDD ne işe yarar eyy hükümet dersin, Amarigada'da 1950 yılında olduydu yav derler taşak geçer gibi, sonra derler ki kesin sesinizi siyaset yapmayın.
Deprem olur sıfır binalar bile helva gibi dağılır, şehirler yok olur, iki gün sonra ancak yardım ulaştırabilirler, ihmaller ve yavaş davranılması yüzünden bir sürü insan ölür, siyaset yapmayın.
Biz bu sevdimin siyasetini ne zaman yapacağız lan?
Bende öyle düşündüm ama halen yavaş gözüküyor.Twitter açıldı
bende yok hala
VPN açık kalmıştır.Twitter açıldı
Var kullanılıyor, çoğu yerde de termal kameralarla ileleniyor amaBu yer altı ses alma sistemi bizde yok mu?
Önce dünyaya gel bu ülkede, boktan bir eğitim sisteminde nerdeyse hiç bir şey öğrenemeden üniversiteye kadar kör topal gel.Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık İsra 13.
Ne mutlu sana o zaman.Önce dünyaya gel bu ülkede, boktan bir eğitim sisteminde nerdeyse hiç bir şey öğrenemeden üniversiteye kadar kör topal gel.
Sonra zar zor ortalama bir işe girip ortalama bir maaş al. Kenarda köşede biriken 3-5 kuruşla başını sokabilecek ne kadar güvenli olduğunu bile bilmediğin bir ev al.
Sonra o ev tektonik plakaların birbirini itmesiyle yıkılsın.
O yıkılan evin altında kal, ama hemen ölme oradan çıkmaya çalış ve sonra belki de soğuktan son nefesini ver.
Evet çok haklısın İsra suresi çok haklı, insan kendi çabasına göre kaderini belirliyor. Kesin öyle, ben de ikna oldum şu an.
Milleti 20 saatte 1 tane dahi afet görevlisi ulamadığı ilçelerde birileri 3 saatte 4 tane şehir geziyor.
Helal olsun ne diyeyim.
İlk 72 saat çok mümkün zaten başkan.halk twde birini kurtardılar 68 saat sonra bile demek kurtarılabiliyor insanlar
o kadar çok kişi enkaz altında ki 100 saat sonra çıkan da olur muhtemelen ama git gide kurtarılan sayısı düşecek maalesefhalk twde birini kurtardılar 68 saat sonra bile demek kurtarılabiliyor insanlar
İzmirde 91 saatte çıkmıştı sanırımhalk twde birini kurtardılar 68 saat sonra bile demek kurtarılabiliyor insanlar