6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azerbaycan Futbol Federasyonu, depremzedeler için Türkiye Futbol Federasyonu'nun açtığı hesaba 500.000 TL'lik bağış yaptığını açıkladı.

1675951938834.webp

O kadar insanı organize edip hareket etme alanına bile toplamak en az 6-8 saat sürer.
En az 12-18 saat de yolculuk sürer. Uçak deseniz, uçakla 2-3 saatte anca bikaç yüz kişi taşınabilir.
Yoksa bunları yazanlar ATS yada ETS-2 simulasyon oyunlarını çok oynayıp ışınlanma modu ile kamyonu uçurup F9 tuşuyla deprem bölgesine bırakılacağını mı zannediyor.

Anlamıyorum hiç. Yani eleştiri yapılırken bile aklın kabul edeceği bir mantık yada zeka ürünü kendini belli etmeli.
Ayrıca o kadar personeli götürseniz bile pro ekipman desteği olmadan ne işe yarar ki.
Ha mesele kuru insan kalabalığı ise orası zaten acılı insanlarla dolu.
@Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun arkadaş bilerek yapıyor herhalde geceden beri insanların sinirleriyle oynuyor.
Şikayete konu Yanlış/Hatalı olan noktayı merak ettim gerçekten.

Tabi ki felaket zamanında halk olarak çok güçlü birleşiyoruz ve kenetleniyoruz ama ne yazık ki 2-3 ay sonra muhtemelen bu bölgeler dışında yaşayanlar tekrardan farklı farklı konularda kavga ediliyor olacak birleşme tekrardan bölünmeye yol açacak. Her olayda böyledir zaman geçtikçe hissizleşme olacak zamanla sadece anılarımızda olacak şu an buradaki herkes gibi görüntüler, sesler bunlar hepimizi daha çok fazla duygusal yapıyor çok fazla etkileniyoruz insanın genetiği böyle keşke şu olaylar hiç yaşanmasaydı da saçma sapan konularda tartışmalara devam ediliyor olsaydı ama ne yazık ki felaketin ne zaman olacağını bilemiyoruz.

Tabii bu hep böyledir. Ateş düştüğü yeri yakar. Sonra gündem değişir, herkes yaşamına döner. Çok acı da olsa zaten son yedi sekiz yıldır yaşadığımız ağır olaylar da böyle geldi, geçti, gitti. Normal başka bir ölüm olsa insana koymaz da, dersin yaşı vardı, dersin hastaydı...Ama bu çok daha hazırlıksız, ani, zamansız... Şartlar da bir o kadar güç. Ders almalıyız demek gelmiyor içimden, onca can gitmişken. Sadece tekrarı olmasın diye yetkililer Allah rızası için bilimcilere kulak vererek hareket etsin. Kendi adıma göreceğimi gördüm iyi kötü, geleceğimiz yanmasın. Bunu diliyorum sadece.

Depremde can kaybı sayısı 16.170'e yükseldi.

Yalı koç ile kankasi acun nerelerde ilginç şekilde yoklar böyle zamanlarda medyada show yapmayı severler normalde ,ikiside.kayip

-p2fn3k.webp

Malatya merkez cösnük, @Alper Altun abi paylasabilir miyiz forum hesabından ?

adli kontrol şartıyla serbest!!
Adli kontrol ile serbestlik; sen suçsuzsun evine git, yada beraat etmek demek değildir.
Soruşturma ve davalar devam eder. Hakim kararını verene kar böyledir. Soruşturma sonucu Nihai kararda hakim evine git demekdikçe kişi ZANLI dır. yani suçlu adayıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt