Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.619
- 29.088
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar insanı organize edip hareket etme alanına bile toplamak en az 6-8 saat sürer.
En az 12-18 saat de yolculuk sürer. Uçak deseniz, uçakla 2-3 saatte anca bikaç yüz kişi taşınabilir.
Yoksa bunları yazanlar ATS yada ETS-2 simulasyon oyunlarını çok oynayıp ışınlanma modu ile kamyonu uçurup F9 tuşuyla deprem bölgesine bırakılacağını mı zannediyor.
Anlamıyorum hiç. Yani eleştiri yapılırken bile aklın kabul edeceği bir mantık yada zeka ürünü kendini belli etmeli.
Ayrıca o kadar personeli götürseniz bile pro ekipman desteği olmadan ne işe yarar ki.
Ha mesele kuru insan kalabalığı ise orası zaten acılı insanlarla dolu.
Şikayete konu Yanlış/Hatalı olan noktayı merak ettim gerçekten.@Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun arkadaş bilerek yapıyor herhalde geceden beri insanların sinirleriyle oynuyor.
Tabi ki felaket zamanında halk olarak çok güçlü birleşiyoruz ve kenetleniyoruz ama ne yazık ki 2-3 ay sonra muhtemelen bu bölgeler dışında yaşayanlar tekrardan farklı farklı konularda kavga ediliyor olacak birleşme tekrardan bölünmeye yol açacak. Her olayda böyledir zaman geçtikçe hissizleşme olacak zamanla sadece anılarımızda olacak şu an buradaki herkes gibi görüntüler, sesler bunlar hepimizi daha çok fazla duygusal yapıyor çok fazla etkileniyoruz insanın genetiği böyle keşke şu olaylar hiç yaşanmasaydı da saçma sapan konularda tartışmalara devam ediliyor olsaydı ama ne yazık ki felaketin ne zaman olacağını bilemiyoruz.
Baya erken olmuş.Bakan Çavuşoğlu: 19 ülkeden daha ekipler 24 saat içinde ülkemizde olacak.
Acun Ahbap aracılığı ile iyi bir meblağda yardım yapmış. Daha da yapmaya hazır olduğunu belirtmiş.Yalı koç ile kankasi acun nerelerde ilginç şekilde yoklar böyle zamanlarda medyada show yapmayı severler normalde ,ikiside.kayip
Adli kontrol ile serbestlik; sen suçsuzsun evine git, yada beraat etmek demek değildir.adli kontrol şartıyla serbest!!