Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.619
- 29.088
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın hakkı kardeşim, mesela erdoğan da aşağı yukarı toplanan 10 milyar dolar öiv nin (sadece öiv) 1 milyar dolarını 1. deprem bölgesi olan şu an ki ilgili yerlere bina güçlendirmesi için harcasaydı kim bilir kaç kişi daha hayatta kalırdı değil mi?Nerde bu tarkan demesinler diye koklatmış. lutfetmişler. teşekkürler.
Yılbaşı gecesi 2 saatte 350 milyon (18 milyon dolar) kazanan birisinden bahsediyoruz.
Zaten yardımın gizli yapılanı doğrudur. Diğer türlüsü reklam ve şovdur.Ben bu süreçte yardım yaptığını açıklamayanlara linç edilmesini doğru bulmuyorum. Herkesin yardımı göstere göstere olacak diye bir şey yok. Maalesef bu ortamda gizli yardım yapan insanlar mağdur hale geliyorlar. Bunu çok sakıncalı görüyorum.
Can sıkma birader milletin canı burnunda zaten.Nerde bu tarkan demesinler diye koklatmış. lutfetmişler. teşekkürler.
Yılbaşı gecesi 2 saatte 350 milyon (18 milyon dolar) kazanan birisinden bahsediyoruz.
"Temblor tarafından yapılan analize göre..." şeklinde belirtmiş ama devamında da zaten kaynağı paylaşmış;Bu grafiğin kaynağı belli mi.
Yanı bu arkadaş bu veriye nereden ulaşmış acaba.
temblor.net
Nerde bu tarkan demesinler diye koklatmış. lutfetmişler. teşekkürler.
İstihbarat ajanı deprem/enkaz alanından nasıl bir bilgi çıkaracak acaba? Ayıp bu yaptığın. Ne acıdan anlarsın ne insandan.Hepsini kastetmiyorum ama özellikle avrupa ve abedeliler içinde veya başka dost görünümlü ülke ekipleri içinde kamufle olmuş istihbarat ajanları veya özel amaçlı elemanlar illaki vardır.
Bunların şimdi her ne kadar dost görünseler de; ne kadar " Kurtla birlikte yiyip, sonra da çobanla birlikte kayıba ağlayan " karakterde olduklarını çook gördük.
Bina güçlendirmesi derken ne kastettiğini anlayamadım.Haklısın hakkı kardeşim, mesela erdoğan da aşağı yukarı toplanan 10 milyar dolar öiv nin (sadece öiv) 1 milyar dolarını 1. deprem bölgesi olan şu an ki ilgili yerlere bina güçlendirmesi için harcasaydı kim bilir kaç kişi daha hayatta kalırdı değil mi?
"Temblor tarafından yapılan analize göre..." şeklinde belirtmiş ama devamında da zaten kaynağı paylaşmış;
![]()
Stress change calculations provide clues to aftershocks in 2023 Türkiye earthquakes - Temblor.net
Coulomb stress calculations based on preliminary data and models suggest that the magnitude-7.5 shock on the Sürgü and Çardak faults was brought closer to failure by the magnitude-7.8 rupture on the East Anatolian Fault, 110 kilometers to the south.temblor.net
acaba hangi habes maymununun hosuna gitmedi söyledigi seyler benim bir tahminim varDilara Gönder, Show TV’den istifa etmiş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerde bu tarkan demesinler diye koklatmış. lutfetmişler. teşekkürler.
Doğruları konuştuğu için tepkiden çekinip kovamamışlar. İstifa ettirmişler belli ki. Doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar işte böyle.Dilara Gönder, Show TV’den istifa etmiş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi