Tugay Kaya
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 605
- 491
- 1.353
Buyur sana özel
Ya abi tamam dövecekseniz bir iki patlatin da ama bunlari yapmaya da gerek yok bence...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyur sana özel
Askerlerimizle catisma tarzi video görmüsdüm, bunlari iceri alanda kabahatbu suriler mahalle basıyorlarmış silahlı hatayda
Bu olaylar bitsin biraz unutulsun herkes yine eskisi gibi olduğunda görmek istiyorum millet neler yapacakYani bence de bu biraz gereksiz olur ama olursa da cok umursamam yani. GSliligi sona erdirecek bir sey degil bence.
@Emre Artemis in dediği gibi enkaz altındaki arkadaşlarına sahip olsun ilk önce.Volkan yapilmasi gereken en güzel şey tribünlere çağırıp taraftarla buzları eritmektir.Onun dışında sırf laf olsun diye Roma maçında 10 dk kaleyi korusun felan boş soylemler taş yerinde ağırdır.
Asil bu bence daha uygun gibi, sonucda iki üc tekme vuruyor sadece, bazilarinin resmen heryerleri morarmisdiYa abi tamam dövecekseniz bir iki patlatin da ama bunlari yapmaya da gerek yok bence...
o herif nerenin ajanı belli değil yav,tekin değil o adam.
Lafımı geri de alabilirim insanların yaşadığı psikolojiyi bilemeyiz çok berbat bi durum biz klavye başından ahkam kesiyoruz belki de@Emre Artemis in dediği gibi enkaz altındaki arkadaşlarına sahip olsun ilk önce.
aynen aynen.suriyeliler üzerinden vatan millet diyen mhplileri baglamıs bileNerenin ajani degil
Mitci oldugu senelerdir bilinen bir gercek
Ajandasi
Suri sorununu sulandirmak, suri karsitlarina antipati yaratmak
Muhalefeti bolmek
Suri olayi oy icin altin bir tepsi bunun onunu aliyorlar bununla
Salak filan degil bilerek yapiyor bunlari false flag
Ben aynı görüşte değilim hani insan olarak kotu bir görüntü gibi gözükse de bunlara yüz verince deprem gibi olağan dışı birşey olmuş hırsızlık pesindeler bebek kacirmalar felan insanlıkla bağdaşmayan şeylerYa abi tamam dövecekseniz bir iki patlatin da ama bunlari yapmaya da gerek yok bence...
ya tamam Volkan bundan sonra adamdır ama bu ne
ya tamam Volkan bundan sonra adamdır ama bu ne
Bir bu kaldı başımıza gelmeyen. Yeter ulan
Ya ama durumlari da farkli ki. Gökhan hem calismiyor hem Hatay´li zaten. Volkan´in sonucta takimi da var, onlara karsi da bir sorumluluk var.yanliz su an atsuyu taneri bir basina biraktigi icin baya sövüyorlar, bencede orda kalip yardim edebilirdi, gökhan zan gibi, halkin ihtiyaci var.