6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani bence de bu biraz gereksiz olur ama olursa da cok umursamam yani. GSliligi sona erdirecek bir sey degil bence.
Bu olaylar bitsin biraz unutulsun herkes yine eskisi gibi olduğunda görmek istiyorum millet neler yapacak
Oldu olacak takım tutmayı bırakalım her hafta başka takımın taraftarı olalım

Volkan yapilmasi gereken en güzel şey tribünlere çağırıp taraftarla buzları eritmektir.Onun dışında sırf laf olsun diye Roma maçında 10 dk kaleyi korusun felan boş soylemler taş yerinde ağırdır.
@Emre Artemis in dediği gibi enkaz altındaki arkadaşlarına sahip olsun ilk önce.

o herif nerenin ajanı belli değil yav,tekin değil o adam.

Nerenin ajani degil

Mitci oldugu senelerdir bilinen bir gercek

Ajandasi;

Suri sorununu sulandirmak, suri karsitlarina antipati yaratmak

Muhalefeti bolmek

Suri olayi oy icin altin bir tepsi bunun onunu aliyorlar bununla

Salak filan degil bilerek yapiyor bunlari false flag

Nerenin ajani degil

Mitci oldugu senelerdir bilinen bir gercek

Ajandasi

Suri sorununu sulandirmak, suri karsitlarina antipati yaratmak

Muhalefeti bolmek

Suri olayi oy icin altin bir tepsi bunun onunu aliyorlar bununla

Salak filan degil bilerek yapiyor bunlari false flag
aynen aynen.suriyeliler üzerinden vatan millet diyen mhplileri baglamıs bile

Ya abi tamam dövecekseniz bir iki patlatin da ama bunlari yapmaya da gerek yok bence...
Ben aynı görüşte değilim hani insan olarak kotu bir görüntü gibi gözükse de bunlara yüz verince deprem gibi olağan dışı birşey olmuş hırsızlık pesindeler bebek kacirmalar felan insanlıkla bağdaşmayan şeyler

Dezenformasyon yasası meclisten geçtiyse bu kolpa haberlere işlem yapılacak mı

Bir bu kaldı başımıza gelmeyen. Yeter ulan

mijwnl09.png

hw5aonga.png

Tesadüf herhalde. Garip geldi gerçekten

yanliz su an atsuyu taneri bir basina biraktigi icin baya sövüyorlar, bencede orda kalip yardim edebilirdi, gökhan zan gibi, halkin ihtiyaci var.
Ya ama durumlari da farkli ki. Gökhan hem calismiyor hem Hatay´li zaten. Volkan´in sonucta takimi da var, onlara karsi da bir sorumluluk var.

benim şiddet konusunda düşüncelerim farklı.bebeklere,cocuklara,kadınlara,yaslılara eziyet eden,tecavüz vs gibi durumlara kalkısan yavsaklara karsı en acımasız insan olabilirim.işkencenin her türlüsünü mübah görürüm böyle puştlara,heleki bebekler ve cocuklarsa konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt