6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya su abd hicbirsey yapmiyor hersey bilim kafasindanda cikin

1977 1 mayisinda the marmara otelinin camindan ilk kursunu sikanda onlardi kanitli

Komplo teorilerinin hepsi yalanmi saniyorsunuz

Abdnin kuyu bombasi gercek birsey acin googleda birsuru video, yazi var bu konuda

Bundan 10 yil once afgan bir aktivistin abdliler ulkeyi tekrardan talibana devredecek dediginde almanyada herifi yok ettiler ne tek bir haber var hakkinda ne bir video ozamanlar komik geliyordu bu cocuk suan ortalikda yok

11 eylul hicmi kafanizi sorgulamiyor

Veyahut roswell ki pentagon 2 sene once baska bir olayda en sonunda videoda paylasti

Asi hakkinda iciniz rahatmi? (Ki kendimde oldum)

Yada cocuklu ayinler yalanmi acin bir detreux belcika olayini arastirin

Veyahut rte secilir secilmez newyorka kosup yahudi nisani alip ben bop esbaskaniyim diyip ulkeye para yagmasi normalmi?!

Ya okadar farkli farkli konuda ornek var ki siralasam roman olur

Populer kulturele veyahut bilinen bilime aykiri olan herseyi kucumsemek, yok saymak cok sacma

Saglikli bir beyin herseyi sorgulamalidir

Bizim suan bildigimiz okul bilimine bir 1000 yil sonra insanlar cok buyuk ihtimal dotuyle gulecek evrenin ve biliminin %1 bile bilmiyoruz!
Azcık sorguladım bana @Emrah Duvar cahil dedi

bu deney gercekten yapıldı mı 30 yıl önce?

Beyler bayanlar, demin attığım mesajda adam istanbul fayı vs saçmalıyor, o konuda netiz, adamın yazdıkları vs saçma, o konuda da netim. Ama merak ettiğim o bölgede gerçekten ABD veya başka bir ülkenin petrol arama çalışması yapıp yapmadığı. Petrol mühendisi arkadaşa mesaj atma sebebim o. 500 yıllık bir enerji birikimi olan bir fay insan eliyle tetiklenebilir mi bilmiyorum, soru işareti. Pazarcıkta boru hattı patlamasını da bu olaya bağlaması tam bir facia. Yazan adam bu arada Gazeteciler cemiyeti il başkanı ve cahillik baştan aşağı var. Tekrar söylüyorum, adamın yazdıklarından tek kafamı kurcalayan kısım o bölgedeki petrol araştırma kısmı idi.

1977 1 mayisinda the marmara otelinin camindan ilk kursunu sikanda onlardi kanitli

Abdnin kuyu bombasi gercek birsey acin googleda birsuru video, yazi var bu konuda

Bundan 10 yil once afgan bir aktivistin abdliler ulkeyi tekrardan talibana devredecek dediginde almanyada herifi yok ettiler ne tek bir haber var hakkinda ne bir video ozamanlar komik geliyordu bu cocuk suan ortalikda yok

Veyahut roswell ki pentagon 2 sene once baska bir olayda en sonunda videoda paylasti

Veyahut rte secilir secilmez newyorka kosup yahudi nisani alip ben bop esbaskaniyim diyip ulkeye para yagmasi normalmi?!

Populer kulturele veyahut bilinen bilime aykiri olan herseyi kucumsemek, yok saymak cok sacma

Bizim suan bildigimiz okul bilimine bir 1000 yil sonra insanlar cok buyuk ihtimal dotuyle gulecek evrenin ve biliminin %1 bile bilmiyoruz!

ne dion be herif götünden sallamış petrolü bulup içinde bomba patlatmışlar da bilmem ne , öyle bişey olsa ruhun duymaz bırak 7.8lik depremi

bu herif nasıl bildi deprem olucağını onu da sorgula

hollandalılar yaptı falan diye şimdi uğraşsam 5 saate manyak bi senaryo çıkarırım ben de götümden.

Abd tabii ki rahat durmuyor ama hakikat imparator2569 nickli bir elemana da inanmayalım bir zahmet.

@Tahir Mahir Koç abi sen bilirsin,bu atsu ve taner denilen antrenerön kaldıgı rezidanslar kum gibi denildi. insan yasamıyo mu demek bu?enkaz var ama bakılmıyo gibi.ümidi kestiler de ondan mı hiç bakmıyolar o siteye,bloklara
Çalışmalar devam ediyormuş, geç kaldılar orası ayrı ama bakılmıyo olayı doğru değil, az önce site sakinlerinin yakınlarının haberleşmek için kullandıği telegram grubundaki bilgilendirmeyi paylaşıyorum, alandan video falan da attılar teyitli yani:

"Son gelen bilgi alandan vinçler ve madenciler çalışıyor . A2 kısmının otoparkına girilmeye çalışıyorlar fakat ulaşım çok zor olduğu için hala girilememiş."

Beyler bayanlar, demin attığım mesajda adam istanbul fayı vs saçmalıyor, o konuda netiz, adamın yazdıkları vs saçma, o konuda da netim. Ama merak ettiğim o bölgede gerçekten ABD veya başka bir ülkenin petrol arama çalışması yapıp yapmadığı. Petrol mühendisi arkadaşa mesaj atma sebebim o. 500 yıllık bir enerji birikimi olan bir fay insan eliyle tetiklenebilir mi bilmiyorum, soru işareti. Pazarcıkta boru hattı patlamasını da bu olaya bağlaması tam bir facia. Yazan adam bu arada Gazeteciler cemiyeti il başkanı ve cahillik baştan aşağı var. Tekrar söylüyorum, adamın yazdıklarından tek kafamı kurcalayan kısım o bölgedeki petrol araştırma kısmı idi.
Hocam, bu tipler tavşan bokuna keçi kılı karıştırıp suda eritip şifa diye içecek tipler. Bak vallahi ABD petrol sondaj gemilerini gözümle görsem, sırf bu gerizekalıların saçmalıkları yüzünden artık inanmam. Bunlar açık açık yalan söyleyen, ar duygusu olmayan birer fasık hocam, fasığın getirdiği habere de inanıp amel edilmez.

Çalışmalar devam ediyormuş, geç kaldılar orası ayrı ama bakılmıyo olayı doğru değil, az önce site sakinlerinin yakınlarının haberleşmek için kullandıği telegram grubundaki bilgilendirmeyi paylaşıyorum, alandan video falan da attılar teyitli yani:

Son gelen bilgi alandan vinçler ve madenciler çalışıyor . A2 kısmının otoparkına girilmeye çalışıyorlar fakat ulaşım çok zor olduğu için hala girilememiş.
iyide cok gec kaldılar.peki hic kimse kurtarıldı mı rezidanstan?bunun haberini de görmedim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt