Arif Çelik
Hocaların Hocası
adam 4 gün yalvardı vinç vinç diye.
Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak enkaz altında yaşamını yitirdi.
Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak enkaz altında yaşamını yitirdi.
Ben bunları yerim ya.
Hüseyin Peyda.abi senin resimdeki dayının adı neydi?bi ibrahim tatlıses filminden hatırlıyorum.onun kızının dedesiydi filmde
Yağmacılara atılan dayak videoları > bütün videolar. Şu kötü günlerde ağrı kesici gibi valla.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bana bi tane o camiada yüzünde nur bulunan birey göstersene renkdaş, Bi bu mu? Alayı böyle bunların.Yüzünde insana benzer bir sıfat var mı şu leş karının allah aşkına? Domuza benziyor domuza, boyudevrilesice. Maalesef görüyoruz ki, enkaz altında olması gerekenler yukarıda, yine iyi ve masum insanlar öldü, bir Türkiye klasiği olarak.
x5=gerçek vefat sayısıSON DAKİKA!! Can kaybı 20.665 oldu.
7:30'da verilmiş o sayı. Şu an her yerde enkaz kaldırmalara başlanılmış çünkü insanların cenazesi de çıkamıyor enkazdan. Bu durum birkaç şeye yol açacak.SON DAKİKA!! Can kaybı 20.665 oldu.
Daha demin dedim ya. Daha demin yazdım. Bu durumdan kahramanlık çıkaramazsınız ya.Fuat Oktay, arama-kurtarma çalışmalarıyla övündü: “BM koordinatörü ilginç bir konuyu paylaştı benimle; 'Bu kadar büyük bir depremin arama kurtarma ve diğer faaliyetlerini bu kadar hızlı yapabilen başka örneği henüz göremedik, rastlayamadık' şeklinde.”
Ekli dosyayı görüntüle 192147