6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Personelinden kaçan bakan, oturduğun makam özel hastanenin patron koltuğu değil, 1 dk durup dinleyip çözüm bulmaya çalışacağız demek çok mu zor, orda çalışanlar depremzede değil mi, neden farklı illerden bir sürü sağlık çalışanı gönüllü olmuşken, gerek yok diyip reddederek depremzedeleri çalıştırmaya devam ediyorsunuz!

Dinlemiyor bile
Bunlara yapılacak öyle şeyler var ki

Konu yenilenecek mi 500 sayfa oldu. Forum takip ettiğim tek alan. Birşey olmasin

10 yıldır yapı sektörünün üretici firmalarında çalışıyorum. Abartmıyorum müteahhitlerin büyük çoğunluğu ilkokul mezunu ek işleri ya galerici ya da turizmci.
İstanbulda 1.derece deprem bölgesinde oturuyorum (Pendik). 2019 yapımı evde oturuyorum. Şu ana kadar kafam biraz rahattı fakat artık şüpheliyim. Zira bizim binayı yapan müteahhit de kuyumcu:)

kaç katlı bina?
7 katlı. Baya kalın kalın kolonu perdesi var ama bina 2007 yönetmeliğine göre yapılmış. 2 yıl sonra satıp 2018 yönetmeliğine göre yapılmış bir eve taşınmayı kafaya koydum. Şimdi satarsam çok büyük vergisi var.

Gerçi her türlü güveniyorum da deprem bölgesi neticede. Garantici olmakta fayda var

FooGiXlWAAAUPJ7.jpg

Ne inkar ne ihbar bu yalnizca tivit..

gerçek yüzü çıktı iyice kodumun faşisti

Gerçek yüzü yeni mi çıktı. Tam bir provakatör dışardan destekli biri amaçlarından biri ülkeyi karıştırmak , hiç bir fırsatı kaçırmıyor. Direk dış bir ülkenin ajanı olduğunu düşünüyorum. Gerçi burda da fanları varsa Twitter'da ki gibi başlarlar şimdi.

7 katlı. Baya kalın kalın kolonu perdesi var ama bina 2007 yönetmeliğine göre yapılmış. 2 yıl sonra satıp 2018 yönetmeliğine göre yapılmış bir eve taşınmayı kafaya koydum. Şimdi satarsam çok büyük vergisi var.

Gerçi her türlü güveniyorum da deprem bölgesi neticede. Garantici olmakta fayda var
kolonun kalınlığından ziyade içinde kullanılan demir sıklığı vs de önemli. bi kontrol ettirin bina sakinleri olarak.

Naime ablamiz da geliyor.. 165.saat bence hala kurtarilabilecek 10larca insanimiz var. Pes etmemeleri lazim.

Gerçek yüzü yeni mi çıktı. Tam bir provakatör dışardan destekli biri amaçlarından biri ülkeyi karıştırmak , hiç bir fırsatı kaçırmıyor. Direk dış bir ülkenin ajanı olduğunu düşünüyorum. Gerçi burda da fanları varsa Twitter'da ki gibi başlarlar şimdi.
ne dış ülkesi yahu iktidarın adamı. dediğin gibi olsa bunu içeri alırlardı şimdiye kadar 50 kere.

Deprem sigortası zorunlu mu? Yaptıranlara ne gibi faydası olacak? Bilgisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt