Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.554
- 109.362
- 4.878
aynı deprem
revize etmıs kmyi
kandilli küfür istiyor
enteresan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı deprem
revize etmıs kmyi
kandilli küfür istiyor
Her zaman derim bu adam çok yanlış zamanda bize geldi. Gençken ilk adı bizimle geçtiği zamanlar kulübe gelseydi efsane olurdu.
Arda sonrası Kap'a bildirdiğimizde alsak tam prime dönemlerine yakındı.Her zaman derim bu adam çok yanlış zamanda bize geldi. Gençken ilk adı bizimle geçtiği zamanlar kulübe gelseydi efsane olurdu.
Gerçekten 10 numara kral adam.
Akpli ökkes kavak tutuklanmis
Nurdagi belediye baskani
Ben anlatayım, 7.9u yaşadık, aşağı indik evin durumunu bilmediğimiz için, eve girmekte tereddüt ediyorduk, 1-2 kez girdik, 7.6 yaşandı. Evin hasar alıp almadığını bilmiyorsan eğer, depremin şiddetini bilmiyorsan eğer in derim durdugunda.Deprem olunca aşağı inmenin mantığını bilim sınırlarında açıklayabilecek var mı sadece yaşanacak artçıyı hissetmemek için diye düşünüyorum gel de akrabalara bi anlat bunu
Büyük depremde inersin anlarım evin hasarsızsa 5.2 de inmek saçma geliyor çünkü bu depremler 6 ay sürecek diyorlarBen anlatayım, 7.9u yaşadık, aşağı indik evin durumunu bilmediğimiz için, eve girmekte tereddüt ediyorduk, 1-2 kez girdik, 7.6 yaşandı. Evin hasar alıp almadığını bilmiyorsan eğer, depremin şiddetini bilmiyorsan eğer in derim durdugunda.
Aynen onu kast ediyordum ben de.Arda sonrası Kap'a bildirdiğimizde alsak tam prime dönemlerine yakındı.
6 ay bu sıddetle surmeyecek sonuctaBüyük depremde inersin anlarım evin hasarsızsa 5.2 de inmek saçma geliyor çünkü bu depremler 6 ay sürecek diyorlar
Geçmiş olsun Murat kardeşim tekrardanBen anlatayım, 7.9u yaşadık, aşağı indik evin durumunu bilmediğimiz için, eve girmekte tereddüt ediyorduk, 1-2 kez girdik, 7.6 yaşandı. Evin hasar alıp almadığını bilmiyorsan eğer, depremin şiddetini bilmiyorsan eğer in derim durdugunda.
Kimse birşey bilmiyor ki Emre. 7.9da çok şiddetli başlamadı, artarak devam etti. Öncesinde yavaş başlayıp durup sonra çok ciddi hale gelebilir, evine güveniyorsan otur tabi, benim kayinpederde balkona çıkıp milleti izlerdi niye çıktı bunlar dışarı diyeBüyük depremde inersin anlarım evin hasarsızsa 5.2 de inmek saçma geliyor çünkü bu depremler 6 ay sürecek diyorlar
Çok teşekkürler Levent, atlaticaz insallahGeçmiş olsun Murat kardeşim tekrardan
İnşallah. Bir ihtiyaç anında hemen haberdar etmeni bekliyorum. Unutma.Çok teşekkürler Levent, atlaticaz insallah
Yurtdışına 2 bilet ve yurtdışına istek yapabilirsen inan çok mutlu olurdum, ülkede yasamadigim tek savaş kaldı, Allah onu göstermesinİnşallah. Bir ihtiyaç anında hemen haberdar etmeni bekliyorum. Unutma.