6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp bu tür olaylar için yeni bir sosyal medya hesabı açıp oradan bu postları atmalıydı.
Bazı şeyleri ayırmak gerek. Kulüp ve spor faaliyetlerini içeren ayrı hesaplar olmalı, kurumsal olayların gönderileri spor olaylarıyla karıştırılmamalı.
Bir miktar düzen gerekiyor yoksa çoğu şey havada kalıyor.
Futbol sayfası daha çok sportif faaliyetler üzerine gönderiler atıp daha çok hit çekmeli.
Misal bu gönderiyi attın bir saat sonra maç gönderini geldi gönderi arada kaynıyor.
Galatasaray sosyal yada kurumsal hesabı lazım.
Mantıklı. Bu tür sosyal yardımlar için Birlikte 1905 adı altında bir organizasyon kurduk. Aslında Galatasaray Birlikte 1905 hesabı açıp sosyal yardım ve olayları o hesaptan paylaşmak senin dediğin gibi daha mantıklı olabilir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hep önüme düşüyor bu kızcağız.Onun gibi binlercesi var. Belki sorumlu olup vicdan azabı çekmeyenler unuttu ama ben asla bugünleri unutmayacağım. Bu öksüz-kimsesiz çocukları, evladını yitiren anne-babaları, ailelerin doksan saniyede hayatlarını alt üst eden katillerini unutmayacağım! Evet, hayat devam ediyor. Ama Allah biliyor ya, kendi adıma eski tadı alamıyorum. Zaten almıyordum uzun süredir de bu olay beni hepten kopardı. Onlar kadar değildir belki bu kopukluk ama şunu biliyorum ki bu insanlar benden daha güçlü ve her şeyin her iki yaşamda da çok daha iyisini hak ediyor. Allah'tan bol sabır diliyorum. Acılı yüreklerine ferahlık. Hep iyi insanlar çıkıp umut olsun yollarına, olsun ki kaybettikleri ailelerini kurup onlarla atlatsınlar bugünleri. Acıları yerini anılarını yaşatmaya bıraksın. Ben hiç böyle bir felakette kayıp yaşamadım. O yüzden ahkam kesemem. Ama ölmüş bir yakınına duyulan acı ve özlem nedir bilirim. Bir şekilde hep eksik olacaksın ama onlar için de yaşayacaksın. Bu insanları unutmayın. Çünkü bir insanın en korktuğu şey nedir biliyor musunuz; unutulmak. Özellikle bu tür olaylar da. Kader diyenlerden farkımız olsun da kaderlerine terk etmeyelim. Hiçbir şey yapamıyorsak bile haklarını buradan bile olsa arayıp yanlarında olalım. Acılarına merhem olmasak bile ağlayabilecekleri omuz olalım. Herkesin sınavı kendine zor ama bu çok başka bir şey. Hastalık olur, bir şekilde dr söyler, zor gelir ama dersin ki takdiri ilahi. Bu kadarmış ( yaşadığım için diyorum bunları) bu öyle değil. Bu insanların kafasında bu yoktu. Hazırlıksızlardı. Son gün olduğunu bilmeden yaşadılar her şeyi. Ayakta duran evleri görüp hala buna kader diyen varsa da onlara da yazıklar olsun. Bunlar hep yaşandı. Bu acılar hep tazelendi. Değişen isimler oldu sadece! Bugün onlara yarın bize. Sahsen böyle unutulmak istemezdim. Ölmek ya da tek başına kalmak değil ama şu koyardı.......

Aileye yer, işe devam, çocuğun psikolojisi, her gittiğim yere kıyafet kişisel hijyen malzemeleri ile gitmek bezdirdi. Allah sonumuzu hayretsin...
Allah kolaylık versin. Biz sabit hayata geçtik, artcilara alıştık, işe başladık, ama diğer yerler hiç kolay değil. En az 1-2 senesi var.

Fotai2QXsAIewEO.webp

yav aga hep aynı şeyi atıp durma
tamam en duyarlı sensin

Allah kolaylık versin. Biz sabit hayata geçtik, artcilara alıştık, işe başladık, ama diğer yerler hiç kolay değil. En az 1-2 senesi var.
Ev ile ilgili güçlendirme yapılacak, aileye yer kiraladım ancak git gel olmuyor, hanımın da işi başlıyor. En basiti maddiyat ama onu da anlatayım diye yazıyorum aylık 12 bin TL aracın mazot parası tuttu.

Ev ile ilgili güçlendirme yapılacak, aileye yer kiraladım ancak git gel olmuyor, hanımın da işi başlıyor. En basiti maddiyat ama onu da anlatayım diye yazıyorum aylık 12 bin TL aracın mazot parası tuttu.
Allah kolaylık versin hocam, emin ol depremi yaşamış biri olarak bile tahayyul edemiyorum. Umarım normale biran önce doneriz.

Canlı yayında yardım konseri düzenleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt