- 12 Haziran 2013
- 9.910
- 5.999
- 1.843
Aileye yer, işe devam, çocuğun psikolojisi, her gittiğim yere kıyafet kişisel hijyen malzemeleri ile gitmek bezdirdi. Allah sonumuzu hayretsin...Allah yardımcınız olsun. Kaldıramadim ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aileye yer, işe devam, çocuğun psikolojisi, her gittiğim yere kıyafet kişisel hijyen malzemeleri ile gitmek bezdirdi. Allah sonumuzu hayretsin...Allah yardımcınız olsun. Kaldıramadim ben.
Mantıklı. Bu tür sosyal yardımlar için Birlikte 1905 adı altında bir organizasyon kurduk. Aslında Galatasaray Birlikte 1905 hesabı açıp sosyal yardım ve olayları o hesaptan paylaşmak senin dediğin gibi daha mantıklı olabilir.Kulüp bu tür olaylar için yeni bir sosyal medya hesabı açıp oradan bu postları atmalıydı.
Bazı şeyleri ayırmak gerek. Kulüp ve spor faaliyetlerini içeren ayrı hesaplar olmalı, kurumsal olayların gönderileri spor olaylarıyla karıştırılmamalı.
Bir miktar düzen gerekiyor yoksa çoğu şey havada kalıyor.
Futbol sayfası daha çok sportif faaliyetler üzerine gönderiler atıp daha çok hit çekmeli.
Misal bu gönderiyi attın bir saat sonra maç gönderini geldi gönderi arada kaynıyor.
Galatasaray sosyal yada kurumsal hesabı lazım.
Allah kolaylık versin. Biz sabit hayata geçtik, artcilara alıştık, işe başladık, ama diğer yerler hiç kolay değil. En az 1-2 senesi var.Aileye yer, işe devam, çocuğun psikolojisi, her gittiğim yere kıyafet kişisel hijyen malzemeleri ile gitmek bezdirdi. Allah sonumuzu hayretsin...
Ev ile ilgili güçlendirme yapılacak, aileye yer kiraladım ancak git gel olmuyor, hanımın da işi başlıyor. En basiti maddiyat ama onu da anlatayım diye yazıyorum aylık 12 bin TL aracın mazot parası tuttu.Allah kolaylık versin. Biz sabit hayata geçtik, artcilara alıştık, işe başladık, ama diğer yerler hiç kolay değil. En az 1-2 senesi var.
Allah kolaylık versin hocam, emin ol depremi yaşamış biri olarak bile tahayyul edemiyorum. Umarım normale biran önce doneriz.Ev ile ilgili güçlendirme yapılacak, aileye yer kiraladım ancak git gel olmuyor, hanımın da işi başlıyor. En basiti maddiyat ama onu da anlatayım diye yazıyorum aylık 12 bin TL aracın mazot parası tuttu.
ne cabuk unuttuk hersey i degil mi
Dün dask in göndereceği Exper için yürek dolusu küfür ettim telefonda, az mağdur olduk bir de evi yaptırmak için ...... bekliyorum.ne cabuk unuttuk hersey i degil mi