Katılıyorum baştan neden %50 diyoruz ki o zaman ihalenin mantığı kalmıyor.Bende orada takıldım.
Belki %55-60 veren olacaktı.
dedi ya işte "neden nisanda dedinde çııkmadın"
hemen hatırlayım o zamanki cümley :"çok güzel teklifler var , alacağımız peşinat ile 1 2 hafta içerisinde BB den çıkacağız - Mayıs sonunda hallolmuş olacak"
demek zemin - pazarlık hazırdı...
bugün ne dedi "neler söylendi ..bizde seçim zamanı geldi diye bkeleyim dedik" (çünkü bu durumun farkına varıldığından aday oldu SÜheyl tarafı zaten - birazda ali koç üzeridnen prim kastılar...ama amaç başkan olmak değildi orada. bu konuyu konuşmaktı)
3 5 youtuber eski gazeteci bile kulis bilgisine ulaştığı yerde bilmek isteyen öğreniyordur gerekenleri...
şu anda ihale süreci falan tamamen prosedür . çünkü şartnameye koymuş...geleceksen 70 M doları şak diye vereceksin diye...
zaten maksimum 2 3 kişi çıkar bu şarta uyacak - allabilir ne bağlantıları vardır ve de . bu ekonomide inşaat firması zank diye koyamıyor olması lazım normalde o parayı.
haliyle bir firma ile öngörüşmeler olmuş - o firmada demişki - baba o 70 i şak istiyorsan %50-50 yapalım .
yani atıyorum %65-70 ise normal hakkın - %15-20 sine karşılık 70 Mil yonu al ..
senin beklediğin hasılat yuvarlak hesap 600 gibi bir şey mesela karşı tarafıda dahil ediyorum.
%15-20 lik kısım 100-150 M potansiyeli 70 M dolara ver ..
yani riva benzeri daha fazla değer / gelir potansiyelini - hemen almak için ufaltarak al.
birebir aynı mantık.