Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.311
- 23.822
- 2.393
Bu da gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beklemiyorum kendisini o pozisyona soksun ama şunu dese varya ortalık yıkılır..Erden timur allah askina cik acik acik konus net cumlelerle bu kez
Vallahi bize giren çıkan olmaz satılsın hatta beklemesin bile haftaya da onun ihalesi dönsün.Florya konusu yuzunden ceza yemistim. Surec sonunda ceza veren adminden ozur bekleyecek duruma dusmeyiz insallah. Gorunen oki, Florya’da yok pahasina kaybedilecek. 5 yil sonra tekrar 300 milyon dolar borcla adayi satma planlari yapiyor olucaz. Dursun Ozbek’e yetki verilmemeli.
Oha güzel para. Rivada da ben böyle bir şey söylemiştim. O gün 100 milyon dolar alıp yolumuza baksak borcu 5 sene önde kapatmıştık ama sürünmeyi tercih eden herifler var. Artık aradan kimler ne yiyor ben burayı çok merak ediyorum.reis 60 dönüm olarak düşünürsek m2si 120 bintlden sattığımızı düşünelim 220 m dolar para ediyor. dursunun modeldense bu iş bile daha karlı![]()
işte zaten burası abzürtPeşinat olarak 70 80 milyon Euro verebilecek ya da vermeyi kabul edecek bir firma olacağını sanmıyorum. Vereceği parayı öz sermayesinden vermek zorunda çünkü. Bunu verebilecek bence tek firma emlak konuttur. Emlak konut ile de daha önceden görüşüldüğü için bu rakamlar zikrediliyordur. 50 50 pay sebebi de bence bu. Zira Dursun Özbek bunu söyledi. Başında alacağımız peşinat ile bb den çıkmak daha karlı olabilir dedi. Ya da fatih Altaylı söyledi bunu Erden Timur ile yaptığı röportajda...
40 dönümü 1.084.000.000 TL ye almışsın. M2 si 27.000 TL ye geliyor. 6 kat katla satış olabilse zaten hiç bu zahmete girilmezdi diye düşünüyorum.reis 60 dönüm olarak düşünürsek m2si 120 bintlden sattığımızı düşünelim 220 m dolar para ediyor. dursunun modeldense bu iş bile daha karlı![]()
Cem Uzan da siyasete girip Reis' e rakip olduğu için bertaraf edildi zaten. Yoksa sütten çıkma ak kaşık idi!Ünal Aysal'ın gidişi başarısızlıktan değil siyasi nedenlerden dolayı idi zaten.
Onu gectim devlet burasi tehlikeli deyip muhurlese ona bile sevinirimVallahi bize giren çıkan olmaz satılsın hatta beklemesin bile haftaya da onun ihalesi dönsün.
50 tane bunak çay içsin diye dönen işletme.
Bu bunakların ada yerine çay ocağına gidip çay bardağından kahve içtiklerini görürsem de benden mutlusu olmaz
Baya basarisizliktandi bu aradaÜnal Aysal'ın gidişi başarısızlıktan değil siyasi nedenlerden dolayı idi zaten.
İhale de bu minimum teklif olarak ekleniyor olamaz mı şartnameye? Sonuçta ihale olacak öne çıkmak için daha yüksek veren %60 veren çıktı almak için o şirkete vermemezlik yapamazlar herhalde. Bilmediğimden soruyorum.Katılıyorum baştan neden %50 diyoruz ki o zaman ihalenin mantığı kalmıyor.Bende orada takıldım.
Belki %55-60 veren olacaktı.
floryada arsa m2leri geçen sene 60-70 bin tl arasıydı. bugün sancaktepede bile 40-50 bin tllere gelmiş m2 fiyatları. florya gibi bir yerde 120 bin tl çok normal40 dönümü 1.084.000.000 TL ye almışsın. M2 si 27.000 TL ye geliyor. 6 kat katla satış olabilse zaten hiç bu zahmete girilmezdi diye düşünüyorum.
güzel yaklaşımBence tartışılması gereken konu şu. Bu işi biz mi yapalım yüklenici firma ile mi çözelim? Onay için de yönetime dikte ettirilmesi gereken gelen para bb den çıkıldıktan sonra fonda kalmalı ve sadece fon getirisi kullanılabilmeli...
Bu sayede elinde gayrimenkul olarak bir Florya kalmamış olsa da artık o fon senin gayrimenkulün olur...
ihalenin hakkaniyetli olacağını düşünmüyorum çünkü hazırda 70 M peşinat veren %50-50yi alan bir durum var... ben başka teklif falan olduğunu düşünmüyorum. demin dedi- nisanda bir kaç haftaya hallolacak vs diye.İhale de bu minimum teklif olarak ekleniyor olamaz mı şartnameye? Sonuçta ihale olacak öne çıkmak için daha yüksek veren %60 veren çıktı almak için o şirkete vermemezlik yapamazlar herhalde. Bilmediğimden soruyorum.