GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

ZORUNDASIN beyefendi....

babanın çiftliği değil 35 milyonun moralini etkileyen iş bu ...dinleyeceksin.

erden başkanla görüşüp bloke ibarenin eklenmesini istedi eklendi o da sonra yetki verilmesini desteklediğini açıkladı.

şimdi erdencilere soruyorum ne oldu reisler ne oldu ben yanlış kurulumu izliyorum .
Yetki verilmesini desteklediğini gösteren konuşmayı atar mısın?

Önergenin değiştirilmesini olumladı, yetkiyi değil.

hiç 850-900 kişi var gibi durmuyor.
Küçük dediğimiz febejeke bile seçim yaptığı 15 20 bin kişi oy kullanıyor bizde en son sanırım Ünal Aysal ilk seçiminde nerdeyse 10 bin kişi vardı.bu gerçekten bize yakışmıyor.Bu kadar önemli bir konuda bu kadar az kişinin olması yanlış bence

Vay ışın amca geliyor yav

yazlıkta komşumuzdu ben çocukken.

Saat olmuş 15 zaten neyin eklemesi. 2 gün anca sürer o konuşma.
Adam başı 10 dakika konuşsalar. 290 dakika yapar.
5 saat sonra akşam 21 oluyor zaten.

Küçük dediğimiz febejeke bile seçim yaptığı 15 20 bin kişi oy kullanıyor bizde en son sanırım Ünal Aysal ilk seçiminde nerdeyse 10 bin kişi vardı.bu gerçekten bize yakışmıyor.Bu kadar önemli bir konuda bu kadar az kişinin olması yanlış bence
Alakasız karşılaştırma.

%50-%50 gibi abzürt oran değil - hakkaniyetli oranda olacaksa yapılsun Işın ağabey...

güzelde bir noktaya geldi - deprem riski bölgesi diye allah korsun bir şey olursa gereken neyse yapılmış olsun diye.

+ satış nedenidir buarada.(pazarlama açısından)

eski binalarda epey satılık kiralık vardı oralarda

Işın dirayetiniz yok ki, Riva, Seyrantepe diyorsun.
Dik duramayan sizlersiniz. Şartnameye ekleme yapamayan hukuk ordusuna sahip bir kuruluz.

Boş anlatma. 150 milyon dolar para değil. Kulüp zaten gelip kendi yapmayacak gidip alt firmaya verecek o yapaacak. Firma atıyorum 50-100 milyon kar edecek. Sen 700 kazanacaksın.

Yahu adı sanı olan insanlarsınız. Gidin Florya'ya. Nivak satış ofisi orada. Formu dolduruyorsun sana projeyi tanıtıp satış fiyatlarını söylüyorlar.

Hala 6000-7000 dolar diyorlar şaşırıyorum.

Geri
Üst Alt