Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetki verilmesini desteklediğini gösteren konuşmayı atar mısın?erden başkanla görüşüp bloke ibarenin eklenmesini istedi eklendi o da sonra yetki verilmesini desteklediğini açıkladı.
şimdi erdencilere soruyorum ne oldu reisler ne oldu ben yanlış kurulumu izliyorum .
Küçük dediğimiz febejeke bile seçim yaptığı 15 20 bin kişi oy kullanıyor bizde en son sanırım Ünal Aysal ilk seçiminde nerdeyse 10 bin kişi vardı.bu gerçekten bize yakışmıyor.Bu kadar önemli bir konuda bu kadar az kişinin olması yanlış bencehiç 850-900 kişi var gibi durmuyor.
Alakasız karşılaştırma.Küçük dediğimiz febejeke bile seçim yaptığı 15 20 bin kişi oy kullanıyor bizde en son sanırım Ünal Aysal ilk seçiminde nerdeyse 10 bin kişi vardı.bu gerçekten bize yakışmıyor.Bu kadar önemli bir konuda bu kadar az kişinin olması yanlış bence
Bence gayet alakalı. Bu kadar önemli bir konuda 800 kişi değil orda en az 8000 kişi olmalıAlakasız karşılaştırma.
Belli ki yanlış kurul izliyoruz adminimYetki verilmesini desteklediğini gösteren konuşmayı atar mısın?
Önergenin değiştirilmesini olumladı, yetkiyi değil.