- 31 Ağustos 2021
- 70.359
- 50.358
- 3.843
her terazi bozulur gibi...Floryadan önce rivanın masaya yatırılması gerekiyor, daha önce yetkiyi verdiğiniz adamı 1 teraziye çıkarsanıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her terazi bozulur gibi...Floryadan önce rivanın masaya yatırılması gerekiyor, daha önce yetkiyi verdiğiniz adamı 1 teraziye çıkarsanıza
İyi ki gitmemişsin yoksa kürsüye çıktığında buradakiler sana da giydirirdi.Galatasaray Lisesi'ni kazanmıştım gitsem iyiymiş şimdi orada ben de söz isterdim dursun muhalifi olarak.. rivanın hesabını sorardım divandan söz isteyip..

Hizli yasayanlar da erken olur derler akinim;Zengin adamlar yaşlı ölüyor. Mesela.bizim.patron 76 yaşında cıva gibi maşallahı var.Dedem aybi yaşta afedersiniz altına kaçırıyor. Fakirler emekçiler genç ölür
Neden gitmedin gerçekten?Galatasaray Lisesi'ni kazanmıştım gitsem iyiymiş şimdi orada ben de söz isterdim dursun muhalifi olarak.. rivanın hesabını sorardım divandan söz isteyip..
Bu konusmacilar ismini onceden mi yazdiriyorlar rsasSadece 28 kişi konuşacak önergeyi kabul ettiler
İşin yok muher terazi bozulur gibi...
Evet myle biliyorumBu konusmacilar ismini onceden mi yazdiriyorlar rsas
haftasonundayız...İşin yok mu
Serengeti GS diye bir space yayınında bahsettiler Cüneyt diye biri anlattı sanırım isim de verdi biri Nivak'tan yer satın almak için görüşmüş 225 m2'sini pazarlıkla 1.4 milyona satıyormuş Nivak karşı taraf 1.2 milyon veriyormuş. Orada denilen buyd.Yahu adı sanı olan insanlarsınız. Gidin Florya'ya. Nivak satış ofisi orada. Formu dolduruyorsun sana projeyi tanıtıp satış fiyatlarını söylüyorlar.
Hala 6000-7000 dolar diyorlar şaşırıyorum.
Kurekcilere sovmek icin aabah 10 dan beri pusudasin rdas :dhaftasonundayız...
hemde nasılKurekcilere sovmek icin aabah 10 dan beri pusudasin rdas :d