- 31 Ağustos 2021
- 70.425
- 50.397
- 3.843
çook eskiden öyleymiş sanırım - yöneticiymiş yani basın sözcüsü değilde.Sn. Altaylı'yı herhangi bir yönetimde kulüp sözcümüz olarak görmek isterim
o pozisyon için büyük profil açıkçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çook eskiden öyleymiş sanırım - yöneticiymiş yani basın sözcüsü değilde.Sn. Altaylı'yı herhangi bir yönetimde kulüp sözcümüz olarak görmek isterim
Yeni yönetim toplanıyor gibi
Süheyl hocanın ağzı açık kalmış
Yetki verilmezse seçim kararı almalı yönetim ve seçime kadar olacak yeni yönetimi bağlayıcı bir anlaşma yapmaması gerekir.Diyelim ki onayı alamadı. Seçim olur mu ki? Kadük bir yönetim olması da ne doğuracağı belirsiz.
anlık çekimSüheyl hocanın ağzı açık kalmış
Katılmıyorum. Güvenilmeyen ve seçildiği projeleri yapamayacak bir yönetimin kalmasının bir anlamı yok.olmaması lazım...bir şey olmamış ki sportif ve diğer her şeyden zarar etmeden süreç olmalı...
devam eden başarı süreci her şey için iyi zemin hazırlar.
bu konunun futbolla alakası yok - olmamalıda.
gazeteci değilim algı yapayımanlık çekim
her yerin açık kalabilir
algı yapma
sevme sebebin = menfaatgazeteci değilim algı yapayım
ayrıca süheyl hocamı severim...%60 bursumu %90 a çıkarmıştı universiteye girerken. önemli rolü olmuştur 2 saatte olsa hayatımda.
Bune dostum gizli ittifak mı
süreç olarak sezon açılmamışKatılmıyorum. Güvenilmeyen ve seçildiği projeleri yapamayacak bir yönetimin kalmasının bir anlamı yok.