GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Bu abi her gk 'da çıkayım bir görüneyim der
Çıkar kürsüye, görünür, tamam ..

satış fiyatı 4 bindolarmış :D ok dayı ümraniye şerifalide daire mi satıyoruz :D:D:D::D:D:D:

Ya keşke her tutmayan transferin Zaniolo gibi olsa, 5+4 kazandın, üstüne daha kazanma potansiyelin var, 15 i 5 sene eşit taksitlerle ödüyorsun. Hiç bir rakam ortaya koymadan tutmadı diyip geçmek kolay tabi.

Rakamla desteklenmeyen her konuşma çöptür nazarımda.

Konuşmacıların bazıları müthiş dolu. Hitabetinden belli ama bazıları teneke misali boş. Muazzam bir fark var. Enteresan.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

400 milyon dolar iyidir bakışı kadar şapşalca olay yok. 400 milyon dolar 10 senede gelecekse bir bok değil afedersiniz.
Rivadan alacağımız 100 milyon dolar cash ile borç kapatıyordun. 170 milyon dolar gelmiş. Hala 80 milyon dolar borcumuz var. O da yapılandırma sayesinde yoksa 300 milyon dolara yakın borç olurdu yine.

Uzun vadede alacağın 400 milyon dolar ile anca yeni yapılacak borçların faizini ödersin.

100 milyon dolarlık takım kursan ki şu dönemde bir şey değil bu, bunu borçlansan mevcut ekonomide senelik 45-50 milyon dolar arası borç faizi ile sonuçlanır. 5 senelik borç çeksen senelik 75 milyon dolar ödemek zorunda kalırsın. Her sene 50 milyon dolar da floryadan alsan senelik 25 milyon dolar cepten ödemek zorunda kalırsın.

Cash ödemede 400 milyon dolar iyi para evet uzun vadede 400 milyon dolar para değil boş yapma. 700 milyon-1 milyar dolar dolar gibi bir parayı kazanman lazım. O da 5 senede.

Bu abide toplam yükümlülüğü borç sayıyor. O 12 milyar TL'nin içinde futbolcuların uzun süreli alacakları, nakit çıkışı gerektirmeyen D Smart hazırlık maçları gibi yükümlülükler var. Ama dediği doğru şöyle bir şey var gelirlere bakarken giderlere de bakmayı unutmamak lazım.

arada ağzını şaplatıyor gıcık etti küfür etmemek i,çin zor tutuyorum kendimi

Bu yönetime yetki verilmemesi tarafındayım.

Biz yapalım konusunda 150 milyon dolar olan inşaat maliyetini biz hakedişlerle müteahhite ödeyeceğiz anladığım. Bu sermaye için önden satış gerekiyor. Burada ne kadarını önden satabiliriz? Bu işlerde genel geçer bir kabul var mıdır hocam?
kendin yapmak istesen önden /topraktan satış yapmaya MECBURSUN .. yapamazsan baştan tıkanırsın.. ama bunu sağlayıp etap etap satış yaparaktan döndürebilirsen çok rahatlarsın - başlangıcı en önemlisi. tabii gerektiğinde nakiti çıkaracak insanlarında bu işin başında olması önemli.İnşaat çünkü bu - bitene kadar tek yaptığın şey genelde para vermektir. hemde sürekli para vermektir. (kemerburgazın yavaşlığı burdan bence)

o yüzden örnek veriyorum - fenerde oluyor olsa bu iş - leblebi gibi 100 150 ev daha konuşmadan sonra satılırdı iki kağıda imza atılarak . manyak gibi para sokuyorlar zengin kesiminden. Al sana rahat rahat başlangıç parası....

mesela kongredeki sürekli konuşanlar falan almalı öyle bir şeyde en azından 1 tane falan - sonuçta haybeye vermiyorsun gayrimenkul alıyorsun.

çok saçma olacak ama örneklendireyim. Ben apt yöneticisiyim - bozuk bir şeyi yaptıracağız - kasada nakit yok ama nakit lazım işi yapana para vermek için - kimse hayrına 2 3 ay sonra ödemeye ok demez. yeri geliyor 3 4 aylık aidat yatırıyorum ki kasada o iş olsun - ama kendime borçlandırmıyorum.

binbir türlü yol bulabilirsin. ama yönetimini yapman önemli. şeffaf olman ve kendini açıklayabilir olman daha da önemli.

toplam işe baktığında inşaat maliyeti çokta fazla değil

kemerburgaz o yzüden aynı kıstasta değil beceri konusunda - kemerburgaz detaylı altyapılı teiss - 12120938 tane ihtiyacı son kalite karşılamk zorundasın ve pazarlama yapamıyorsun orda. çok farklı (bir de sanırım ordaki firma batmıştı etmişti işler yavaşlamıştı)

kısaca kendin yapsan - 2 3 yönetim / başkan / yakşalık 24+ aylık divanda eleştri / boş muhabbetler ilede uğraşmak zorundasın.

bunun başağrısı yerine HAKKANİYETLİ paylaşım yaparsan en iyisi senin için o olur. KOLAYI odur. bunun güveni oluşması lazım.

Yönetim kendi gidişatında bunu vermedi - kurul tarafıda her zerresini denetleyelim kafasında (doğrusu bu). Orta zemin bulunur ve doğru yönetilirse evelallah yapılsın.

400 milyon dolar iyidir bakışı kadar şapşalca olay yok. 400 milyon dolar 10 senede gelecekse bir bok değil afedersiniz.
Rivadan alacağımız 100 milyon dolar cash ile borç kapatıyordun. 170 milyon dolar gelmiş. Hala 80 milyon dolar borcumuz var. O da yapılandırma sayesinde yoksa 300 milyon dolara yakın borç olurdu yine.

Uzun vadede alacağın 400 milyon dolar ile anca yeni yapılacak borçların faizini ödersin.

100 milyon dolarlık takım kursan ki şu dönemde bir şey değil bu, bunu borçlansan mevcut ekonomide senelik 45-50 milyon dolar arası borç faizi ile sonuçlanır. 5 senelik borç çeksen senelik 75 milyon dolar ödemek zorunda kalırsın. Her sene 50 milyon dolar da floryadan alsan senelik 25 milyon dolar cepten ödemek zorunda kalırsın.

Cash ödemede 400 milyon dolar iyi para evet uzun vadede 400 milyon dolar para değil boş yapma. 700 milyon-1 milyar dolar dolar gibi bir parayı kazanman lazım. O da 5 senede.

Florya'dan gelen para her sene karşılasa, üstüne para kalsa dahi 10 senede bitecek. Sonra elinde hiç bir şey kalmayacak. Erden Timur'un anlattığı sadece getirisinin bir kısmı harcanabilecek fon olayı bu yüzden heyecan verici sürdürülebilir bir modeldi. Fosillerin hışmına uğradı.

Geri
Üst Alt