GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

son divanda isyan eden gözlüklü abi gelmemiş...

adam 2 sene toplantı kaçırmadı - en önemli günde küsmüş.

İnsanlar konuştukça divan başkanının modu düşüyor. Gereksiz bir onay için değerli vaktini aldık teyzem kusura bakma.

Ne oldu şimdi. 500 milyon dolar getiremiyorsa inşaatı yapamıyor galiba. Takip etmedim son birkaç saat

Fatinoğlu civataları sıktı. Bence çok olumlu oldu konuşmalar. Peşkeş şansı ortadan kalkıyor gibi. Dursun'un suratından belli. Sirke satıyor suratı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

nisandan beri bu 70 M dolardan hiç erime olmadı mı acaba

İyi bir insaat firmasi burayi %70le yapar ve 12000 dolar/m2 satar.

90bin m2 x 12000 = 1 milyar 80 milyon dolar

%70 x 1 milyar 80 Milyon = 756 milyon dolar

80 milyon dolar borca gider, 676 milyon dolar

Pesin 100 milyon dolar veriyorum, %65e olur derlerse o da ok bence. Ama %65’in alti hirsizlik.

engelleriler için yönetmelikte zorunluluk var zaten ağabey ... ruhsatı bunsuz alıyorsa bir yer dalavereyle almış demektir...

nisandan beri bu 70 M dolardan hiç erime olmadı mı acaba
Aslında 70 milyon dolar olarak değil 2.2 milyar TL olarak bakmak lazım ona. BB borcunu kapatacak kadar işte. Bir de benim anladığım bu olunca sermaye artışı da yapılacak oradan da ek bir gelir gelecek sanırım böylelikle negatif öz sermayeden de çıkmış olacağız ve sermaye artışından gelen kaynak ile diğer projelerin başlangıcı sağlanacak.

Geri
Üst Alt