Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimde olması gerekenler listesinde ilk 3te falanHikmet Koyuncuoğlu değerli bir isim
Bakalım ne söyleyecek
Olmazkafaya koydum bu projede aktif bir rol oynamak istiyorum - tecihen GS Florya AŞ tarafında kontrolör olarak ...
her gün bizzat sana bildiri yaparım
Sn. Altaylı'yı herhangi bir yönetimde kulüp sözcümüz olarak görmek isterim
daha da konuşmam demişti oson divanda isyan eden gözlüklü abi gelmemiş...
adam 2 sene toplantı kaçırmadı - en önemli günde küsmüş.
Altaylı adam değildir Galatasaraylıda değildir.Gitsin programına KOÇ’u davet etsin.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray kazandiNe oldu şimdi. 500 milyon dolar getiremiyorsa inşaatı yapamıyor galiba. Takip etmedim son birkaç saat
İlker Canalp'ın da bugün konuşmasını isterdimYönetimde olması gerekenler listesinde ilk 3te falan
Galatasaray kazandi
Twitterda sallamak dışında pek tepki göremiyorum ondan. Normalde çok severdim.İlker Canalp'ın da bugün konuşmasını isterdim
Çok iyi bir hatip ve gayet net açıklıyor her şeyi
Aslında 70 milyon dolar olarak değil 2.2 milyar TL olarak bakmak lazım ona. BB borcunu kapatacak kadar işte. Bir de benim anladığım bu olunca sermaye artışı da yapılacak oradan da ek bir gelir gelecek sanırım böylelikle negatif öz sermayeden de çıkmış olacağız ve sermaye artışından gelen kaynak ile diğer projelerin başlangıcı sağlanacak.nisandan beri bu 70 M dolardan hiç erime olmadı mı acaba