#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Bir insana bu kadar talihsizlik yeter diye düşünüyorum umut ediyorum ki artık hiç sakatlanmayacak özledim pres yapışlarını :D

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Linderoth göreve hazır

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle transfer edildiği günden beri sadece 8 lig maçında forma giyebilen Linderoth, 2 haftadır takımla birlikte çalışmalara katılıyordu. Beşiktaş derbisinde 18 kişilik kadrodan son anda çıkarılan tecrübeli orta saha oyuncusu, fiziksel açıdan kendisini harika hissettiğini belirtip, “Takımda müthiş bir hava ve çok kaliteli oyuncular var. Ama ben de rekabete hazırım. İkinci yarıdaki yoğun maratonda elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Güzel haber 2.yarıya özlediğimiz Tobi'yi izleriz umarım onunla birlikte çok daha güçleneceğiz şüphesiz...!!!

Bugün aldığım en güzel haber.İnşAllah sezonu sakatlanmadan bitirir.

Kaliteli oyuncu.İnşAllah yine bi aksilik çıkmazda artık izleriz Tobi'yi.

Linderoth tam olarak iyilesse ilk 11 de kimin yerine tercih ederdiniz beyler?

Hadi Ayhanin yerine oynattik Yaninda kimi oynatacaksiniz? Topal mi yoksa Baris mi?

Bana kalsa satalim iyi bi sag bek alalim derim

Ön liberoda oynayacak futbolcu cok.. Ama sag bekimiz yok.. Zaten bu adamin dogru dürüst hayrinida göremedik. Iki mac oynayip tekrar sakatlanmayacagini kimse garanti edemez.. O yüzden gönlüm satilmasindan yerine iyi bi sag bek alinmasindan yana

Isvecte ayni sehirde oturuyorum lidneroth ile ve dün konusma sansim oldu bir alisveris merkezinde. Skibbe den cok memnunum diyor ve her sey istedigi gibi giderse tatil'den sonra oynamaya ve gercek Linderoth'u göstermeye baslamak istiyor. Ayrica böyle bir taraftari hayatta görmedigini'de söyledi.

Isvecte ayni sehirde oturuyorum lidneroth ile ve dün konusma sansim oldu bir alisveris merkezinde. Skibbe den cok memnunum diyor ve her sey istedigi gibi giderse tatil'den sonra oynamaya ve gercek Linderoth'u göstermeye baslamak istiyor. Ayrica böyle bir taraftari hayatta görmedigini'de söyledi.

Gerçekten mi?

Linderoth ta geldiğinde ofansımız la defansımız müthiş bir dengede olucak, Meira da kendini

düzeltirse bu takım gol yemez gol...

Geri
Üst Alt