#6 Tolga Ciğerci

Ciddi yanılttı beni varsın biz yanılalım sen böyle oynamaya devam et.

Eksikleri var ama gayet iyi oynuyor.

Selçuk'u alarak Türk futbol tarihini değiştirmiştik 5 yıl önce
Şimdi de Tolga..
Mükemmel adam gerçekten.

Baskası olsa adaptasyon falan derdik. Adam geldiği gunden beri topunu oynuyor, herkes hayran hayran izliyor. Bu Almanyada maden var resmen. Seneye iyi bir stoper bulsak super olur.

Cok iyi oynadi ama mumkunse sut falan atmasin cok kotu vuruyor calismasi lazim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Khedira, Busquets ortaya karışık. Aslanım Tolgam yanıltmadı beni.

Bu adam gibi almanyadan birde stoper bulalım :)

Allah nazarlardan korusun gerçekten çok iyi oynuyor.Selçukta bir zamanlar tolga gibi çok sevilmişti fakat selçuk kendini bir kademe daha ileri götüreceğine geriye doğru gitmeye başladı haliyle taraftar beklentisini azalttı.Hatta sabri misali bir antipati sahibi bile oldu.Umarım erende tolga da bu takımdan gidene kadar iyi bir izlenim bırakır.

Antrenmanlar da sadece sut çalışsın diğer işleri gayet iyi yapıyor.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlaç gibi geldin aslanım benim. Tempo burda işte Hamza salağı bakta gör.

Rize maci hakkinda birkac kelam etmek istermisiniz Sn Simsek
Eren,Bruma ve Tolga üçlüsü bizi bu sene şampiyon yapar.Daha De Jong,Podolski,Cavanda,Serdar katılmadı takıma kimbilir neler yapacağız.Serdardan umudum yok ama diğerleri form tutarsa ligde beşiktaşı donumuzda sallarız.

Düsseldorf Kaan i 500 bin e transfer etti, neden alamayacakmisiz

Eren,Bruma ve Tolga üçlüsü bizi bu sene şampiyon yapar.Daha De Jong,Podolski,Cavanda,Serdar katılmadı takıma kimbilir neler yapacağız.Serdardan umudum yok ama diğerleri form tutarsa ligde beşiktaşı donumuzda sallarız.

Son dönemlerdeki duruşun ve yorumların gayet iyi Yasinciğim. Tebrik ederim seni.

sutu cok kötü, gol atmaz, asist yapmaz ama bize lazim olan bu tip bir oyuncu degildi acikcasi

orta sahaya sertlik katacak
basmadik yer birakmayacak
top kapacak
korku salacak
formanin altinda ezilmeyecek
tabiri caizse orta sahada amele gibi birine ihtiyacimiz vardi böyle caliskan.

yapabildiklerini müthis uyguluyor, pas isabeti topla bulusma sayisi falan cok yüksek. kac yildir oynuyormus gibi herkes onu ariyor sahada

gayet iyi.

Geri
Üst Alt