- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Ciddi yanılttı beni varsın biz yanılalım sen böyle oynamaya devam et.
Eksikleri var ama gayet iyi oynuyor.
Eksikleri var ama gayet iyi oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan olabilir.Baskası olsa adaptasyon falan derdik. Adam geldiği gunden beri topunu oynuyor, herkes hayran hayran izliyor. Bu Almanyada maden var resmen. Seneye iyi bir stoper bulsak super olur.
malesef o balık kaçtı , fm'de bile alması zor bir adam..Kaan Ayhan olabilir.
Rize maci hakkinda birkac kelam etmek istermisiniz Sn SimsekKaan Ayhan olabilir.
Defansa cuk oturur hemde yerli tam yönetime göre.malesef o balık kaçtı , fm'de bile alması zor bir adam..
alamayız malesef.ama haklısın iyi bir stoper olacağı aşikar.Defansa cuk oturur hemde yerli tam yönetime göre.
Eren,Bruma ve Tolga üçlüsü bizi bu sene şampiyon yapar.Daha De Jong,Podolski,Cavanda,Serdar katılmadı takıma kimbilir neler yapacağız.Serdardan umudum yok ama diğerleri form tutarsa ligde beşiktaşı donumuzda sallarız.Rize maci hakkinda birkac kelam etmek istermisiniz Sn Simsek
Eren,Bruma ve Tolga üçlüsü bizi bu sene şampiyon yapar.Daha De Jong,Podolski,Cavanda,Serdar katılmadı takıma kimbilir neler yapacağız.Serdardan umudum yok ama diğerleri form tutarsa ligde beşiktaşı donumuzda sallarız.