#6 Tolga Ciğerci

Pas organizasyonunda kilit rolde. Yanındakileri rahatlatıyor. Bunun yanında, tek pasla orta sahada 3-4 rakip oyuncuyu aynı anda oyundan düşürecek pasları da deniyor. Orta sahamızdaki en önemli eksiklikti bu, mücadele gücüyle birlikte. İkili mücadele kazanmada ve top kapmada bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum ama, o sürpriz oldu benim adıma. Sağlıklı bir sezon geçirmesi dileğiyle, umarım böyle devam eder. :ka21:

Birde yanina bir tane daha box to box orta saha koysak birbirlerini cok iyi tamamlarlar

Paragoz Diarra tam cuk oturacakti ama iste...

Ama yonetimin hakkini verelim dogru oyuncuya yonelmisler. Bana kalirsa sezon sonuna kadar Ndiyaye'yi takip edelim ve gecerli not alirsa transfer doneminin ilk gunu alalim

Yoksa sikeciler alacakmis gibi bir his var bende

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birde yanina bir tane daha box to box orta saha koysak birbirlerini cok iyi tamamlarlar

Paragoz Diarra tam cuk oturacakti ama iste...

Ama yonetimin hakkini verelim dogru oyuncuya yonelmisler. Bana kalirsa sezon sonuna kadar Ndiyaye'yi takip edelim ve gecerli not alirsa transfer doneminin ilk gunu alalim

Yoksa sikeciler alacakmis gibi bir his var bende

Ndiaye için maalesef biraz geç artık. Çok ciddi katkısı var Osmanlı'ya. Gökçek'ler yakalarsa fena silkeler bizim yönetimi :asd22:

Söylediğin tarzda bir oyuncu lazım ama, ayrıca uzun vadeli olmalı. Selçuk, De Jong, Sneijder gibi isimler max 2 sene daha takımda kalır.

Ndiaye için maalesef biraz geç artık. Çok ciddi katkısı var Osmanlı'ya. Gökçek'ler yakalarsa fena silkeler bizim yönetimi :asd22:

Söylediğin tarzda bir oyuncu lazım ama, ayrıca uzun vadeli olmalı. Selçuk, De Jong, Sneijder gibi isimler max 2 sene daha takımda kalır.

Harbi 20m falan ister herhalde

CsxjY0SXgAAOBC0.jpg

CsxjujeXYAAPSzG.jpg

11,8 km az olmuş

13 km altında kabul edilemez

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tolga Ciğerci Konu başlığının en başlarında bu herifi karalayan çok bilmişlere selamlarımı iletiyorum.Teşhir etmeye gerek yok onlar kendilerini biliyor :)

sn can büyük, vizyoner tayfa gibi takıldığı için bu talihsiz ifadeleri etmiş oyuncumuz hakkında.. kendisini vizyonerlik hususunda bir kez daha uyarıyorum ve gerçek güç ve akıl sahibi GALATASARAY'lıları örnek almasını tavsiye ediyorum. ( Alpay Asma,Hayri Cund,Can Uz, Adem Çakar Ben v.s)

Tolga çok iyi oyuncu ligimiz için. Tek sorunu sakatlıklar olmuş işte. Limitini aşırı zorluyor gibime geliyor.

Tolga müthüş topçu canlı izlerken iniesta tadı verdi nerdeyse bana, lakin barış özbekte ilk sezonunda efsaneydi tolganın 2.sezonunu çok merak ediyorum. yine aynı olursa zaten bizden dev kulüplere yükselir olmazsa klasik alamancılara özgü kelebek etkisiyle fark yarattığı kanısında hükm verilebilir.

Tolga müthüş topçu canlı izlerken iniesta tadı verdi nerdeyse bana, lakin barış özbekte ilk sezonunda efsaneydi tolganın 2.sezonunu çok merak ediyorum. yine aynı olursa zaten bizden dev kulüplere yükselir olmazsa klasik alamancılara özgü kelebek etkisiyle fark yarattığı kanısında hükm verilebilir.

Barisi Almanya U21 Milli futbolcusuydu, ve teknik direktör olarak da Galatasaray´in basinda Feldkamp vardi. Baris ilk senesinde cok güzel bir profesyonellik örnegi sergiledi, ama Feldkamp gidince sapitti. O yeni geldiginde Baris idmanlarda nerdeyse hic gülmezdi. Dissiplinli bir oyuncu gibi duruyordu. Feldkamp gidip Skibbe´nin gelmesi ile, birden Bismarck´dan, Adenauer´e tadinda bir gecis yasadik. Ve arada kisa süreli bir anarsik dönemde yasamistik. Bu yumusamadan kaynakli, cok dissiplinli ve potansiyalli bir oyuncu grubunu kaybetmis olduk. Bunlarin icinde Baris´da bir parca olmustur. Birden muzurluklara, saklabanliklara baslamisti idmanlarda, önce Lincoln, sonra Meira´ya özenmeler, garip garip tarzlar, no look, paslari.

Iyi calisan bir Baris Özbek, dissiplini bir Baris fizik kapasitesi yüksek, isini laiki ile yapan bir görev adamiydi. Tolga ise teknik olarak cok daha ya yetenekli, bunun üzerine birde fiziksel anlamda bile cok daha güclü bir futbolcu. Yani Baris´in baya bir üst modeli gibi duruyor, Hamit Altinop´a benzemektedir bana göre. Hamit´in daha yumusak bileklere sahip bir versiyonu. Tolga´da koyarsan, her yerde oynar. 10, 8, 6 sag bek, sol bek, hatta stoper bile olur.

Son düzenleme:
sn can büyük, vizyoner tayfa gibi takıldığı için bu talihsiz ifadeleri etmiş oyuncumuz hakkında.. kendisini vizyonerlik hususunda bir kez daha uyarıyorum ve gerçek güç ve akıl sahibi GALATASARAY'lıları örnek almasını tavsiye ediyorum. ( Alpay Asma,Hayri Cund,Can Uz, Adem Çakar Ben v.s)

:asd:

Tıpkı senin gibi hemen çöp damgası vurmak da doğru değil.Biraz beklemek lazım'dı
Bilmeden etmeden konuşup kafamı bozma benim, adama hiç bir zaman çöp demedim.

Yok ben de alt tarafı bir taraftar ve futbol severim. Saydığın kişilerin hepsini örnek alacak değilim ayrıca.

Sakatlanmadığı sürece fayda sağlayacaktır Tolga ama böyle abartmanın da manası yok yani, ekstra birşey yaptığı yok aslında fazla koşması dışında bizim seviyemizde bir orta saha oyuncusundan beklenecek normal işleri yapıyor ama biz yıllardır adam gibi orta saha görmediğimiz için bize çok çok üstün geliyor Tolga. Istatistikleri gerçekten çok iyi ve iyi de oynuyor ama eski dönemlerde olduğu gibi sakatlanırsa bunların yine hiç bir anlamı kalmayacak.

Bu adamın zaten her zaman en büyük sorunu sakatlık ve bununla beraber gelen istikrarsızlık olmuştur yoksa her zaman geleceği parlak oyuncu olarak görülüyordu Almanya da hem Wolfsburg hem Gladbach hem de Berlin döneminde.

Lig'in ilk yarısını bi sakatlıksız atlatsın böyle devam etsin eyvallah derim. Yalnız çocuğa çok yük biniyor Selçuk denen kaptan bozuntusu yüzünden. Çok hırpalanıyor bu iyi değil yorgunlukta sakatlık doğurabilir. Selçuk beyefendi hiç sakatlanmıyor bir düşünün bakalım niye bu adama hiç birşey olmuyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kendisi Almancı olduğu için başarısız olur diyordum ancak yanılmışım, Tolga diğer Almancılardan çok farklı.

Geri
Üst Alt