#6 Tolga Ciğerci

Caner'in ortasında Atiba ile Muslera'nın karşı karşıya kaldığı bir pozisyon var orta Tolga'yı iyi izleyin adam topu alabilmek içn kafayla uçmuş resmen varını yoğunu ortaya koyuyor ama Chedjou ve Sabri yine her zamanki gibi izlemekten yana

Yanına kendi gibi sert çalışkan bi mc alsaydık çok farklı olacaktı orta sahamız

Ya nazar değecek diye korkuyorum Maşallah yıllardır aradığımız orta sahayı bulduk...Bakın bu adam çok fena melonun sadece ilk yıl yaptığı şeyleri yapıyor resmen..Çok diri- hızl-ı geriye iyi koşuyor adam tam bir box2 box.. Melonun ilk yılıyla tolga beraber oynasaydı rakip takımlar orta sahamıza adım atamzdı..Bir de genel olarak koşmasından bahsediyoruz ama eleman topla da çok iyi.. Fırstaı bulunca hemen ara pasını bırakıyor brumaya 2-3 tane iyi top attı birini bruma anlayamadı..

of ulan of diarra'da şimdi yanında olaydı varya....... ligin tozunu atardık.

Birazda hücum olarakta ön plana çıkmaya başlayıp top tekniğini bir iki tık daha arttırırsa kendi mevkisinde dünyanın en elit 4-5 topçusundan birisi olur çünki inalımaz birşey yav her yere koşuyor sürekli oyunun içinde pasları çok iyi oyun görüşü var girdiği her ikili mücadelede kazanan taraf oluyor hava topu var gerçekten hayretle izliyorum bu adamı dediğim gibi biraz hücum top kontrolü ha birde şutları uzaktan ölümcül şutları olması lazım o zaman 8 milyon değil 40-50 milyon arası eder bu oğlan

of ulan of diarra'da şimdi yanında olaydı varya....... ligin tozunu atardık.

Renktaş Diarra'dan ziyada böyle hücumu biraz daha ağır basan B2B bir oyuncu isterim tolganın yanına ama en az onun kadar mücadeleci birisi sürekli koşan rakibe alan daraltan

ilacı bilal kısa

Birazda hücum olarakta ön plana çıkmaya başlayıp top tekniğini bir iki tık daha arttırırsa kendi mevkisinde dünyanın en elit 4-5 topçusundan birisi olur çünki inalımaz birşey yav her yere koşuyor sürekli oyunun içinde pasları çok iyi oyun görüşü var girdiği her ikili mücadelede kazanan taraf oluyor hava topu var gerçekten hayretle izliyorum bu adamı dediğim gibi biraz hücum top kontrolü ha birde şutları uzaktan ölümcül şutları olması lazım o zaman 8 milyon değil 40-50 milyon arası eder bu oğlan

Hemen abartmasak?

Önce bu sezonu sakatlik gecirmeden kazasiz belasiz bitirsin oyununu sürdürsün sonra konusuruz bunlari.

Selcuk geldiginde de ilk sezonunda aynisini yapmisti millet Modric den iyi falan diyordu.

Devre arası Ekici'yi alıp beraber oynatalım bu arkadaşları.

Devre arası Ekici'yi alıp beraber oynatalım bu arkadaşları.

Bence Ekici aradığımız adam değil. Selçuk'tan farkı olmaz. Bir başka başlığa da yazdım. Sneijder sonrası için şu aşağıdaki iki format şeklinde planlama yapabiliriz ortasahada. İsimelr önemli değil. Sadece tarzlar üzerinde düşünelim.

Tolga-Clasie
Badou

Tolga-Badou
Tadic

Birinci seçenek için kanatların çok golcü olması gerekebilir. Daha dinamik ve çift yönlü ortasaha. İkincisi ise BJK'nin geçen seneki tarzına yakın bir tarz. Oğuzhan rolünde Badou. Daha kreatif ama daha az mücadeleci.

Ama her şartta Badou gibi çift yönlü bir ortasaha şart bize. Ekici gerçekten çok yumuşak ve pasif kalır. Selçuk'tan bile kötü görünür diye düşünüyorum o bölgede.

Süper ligde oynadığımız için bir problem yok aksine onun için istiyoruz zaten. Alabiliyorsan al seneye daha iyisini tabii CL'ye gidersen.
Cok fazla oyuncu alma lüksümüz oldugunu düsünmüyorum. Hic bu lig'e bulasmadan gelecek sene CL icin oyuncular bakilmali simdiden. Bu ligin oyuncusu Galatasaray gibi kendi ligi disinda hedefleri olan bir kulübü ileriye tasiyamaz. Bu ligin krallari Selcuk ve Burak geldi, ikiside vasat.

Son düzenleme:
Bence Ekici aradığımız adam değil. Selçuk'tan farkı olmaz. Bir başka başlığa da yazdım. Sneijder sonrası için şu aşağıdaki iki format şeklinde planlama yapabiliriz ortasahada. İsimelr önemli değil. Sadece tarzlar üzerinde düşünelim.

Tolga-Clasie
Badou

Tolga-Badou
Tadic

Birinci seçenek için kanatların çok golcü olması gerekebilir. Daha dinamik ve çift yönlü ortasaha. İkincisi ise BJK'nin geçen seneki tarzına yakın bir tarz. Oğuzhan rolünde Badou. Daha kreatif ama daha az mücadeleci.

Ama her şartta Badou gibi çift yönlü bir ortasaha şart bize. Ekici gerçekten çok yumuşak ve pasif kalır. Selçuk'tan bile kötü görünür diye düşünüyorum o bölgede.
Bence Ekici performans verir, şampiyonluğa oynayacak ve yanındaki oyuncular daha kaliteli olacak. Bu onun meziyetlerini daha fazla ortaya çıkarmasına sebebiyet verir illa. Tadic'in filan bize gelme treni kaçtı belki Twente'deyken olurdu ancak. Bu Badou niyeyse benim dikkatimi çekmedi ama herkes tarafından pek isteniyor Donk v2 olma olasılığı nedir acaba ?

Hemen abartmasak?

Önce bu sezonu sakatlik gecirmeden kazasiz belasiz bitirsin oyununu sürdürsün sonra konusuruz bunlari.

Selcuk geldiginde de ilk sezonunda aynisini yapmisti millet Modric den iyi falan diyordu.

Doğrudur ama bu çocukta çok farklı birşey var mesela elini attığı herşeyi bu kadar iyi yapabilen az oyuncu var dmc-mc karışı bu kadar iyi top kapabilen alan daraltan ayağı düzgün oyuncuları bir düşün elekten geçir Sergio Busquets N'Golo Kanté gibi çok az adam var dünyada kıtlık var böyle oyunculara onlarında ettiği paralar malum
Krychowiak gibi bir adam 35 milyon a transfer oldu.Tolga tabiki bu haliyle değil ama dediğim özellikleri geliştirirse çok elit bir topçu olacak

Geri
Üst Alt