#6 Tolga Ciğerci

Böyle yeteneksizlerden ne zaman kurtulacağız biz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şut çekmedi lan bildiğin şutu çekemedi böyle yetenek fakiri yılda 2milyon€ alıyor olacak iş değil yıllarda geçse bu pozisyonu unutmayacak kimse.

Düşünün olm, bu adamın balı bile Fenerin balı karşısında çaresiz kalıyor, işlemez hale geliyor

Sanki Messi ayak içi plase yapıyor orada. Abansana topa orada artık.Orada o top Sinana gelse ayıyıda kaleye gömerdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Halen aklımdan çıkmıyor pozisyon. Eline tarihi değiştirme fırsatı geliyor ve saçma salak bir vuruş yapıyorsun. Bu pozisyonu hayatım boyunca unutmayacağım Tolga.

2 tane bayan futbolcu getir belhanda ile bu maldan daha sert vururlar topa kesin.Es geçilmesin 1 tanede belhandanın kız gibi vurdugu şut var bomboş.Heriftede şeytan tüyümü ne var ne kadar önemli atak varsa hep bu malın önünde kalıyor toplar.Bu sezon baya oldu böle pozizyonları.

gece olmuş 3 hala o pozisyon aklımda. ulan kazma herif abansana topa ben orda olacaktım volkanı da içeri sokardım.

Neden abanmadin allahin cezasi

Son düzenleme:
dygn3b0wkaac5jj_16_9_1521310869.jpg

NASIL LAN

Sanirim sol ayaginin zayifligi nedeniyle böyle rezil bir „sut“ cikti. Sag ayaginin ucu veya disiyla topu rahatca uzak köseye birakabilirdi. Cok net pozisyondu yav

Sol ayagina roman yazilir son satirinada salakti diye eklenir

anadolu takimlara attigi gollere bak birde burdaki suta bak.
sol taraftaki adama verse bari bombos.

Güzel bir Pazar sabahına uyandım ve aklıma ilk gelen şey oldun.

Twitterda yayılan videodaki sandalye kıran dayı gibi ifadesiz ve mimiksiz bir şekilde, ağzımdan tek bir cümle dökülerek yastığı yumrukladım.

Cümle ayni cümle, twitterda fenomen olursun gsc'de cezalı.

Sinirden uyuyamadım.Tolga bunu ilk defa yapmıyor.Bu adamın Galatasaray'da işi olmamalı.

Aklıma getirdin yıllar sonra..

Sizin kazmalıklarınız yüzünden acı çekiyoruz

4a205ce114b607395a77c3696a889278.jpg

TapaTalK

Geri
Üst Alt