GSCimbom
#6 Tolga Ciğerci
Mert Aslan

#6 Tolga Ciğerci Sayfa 182

Mert Aslan ·

Cevap
4,2K
Okunma
202,4K
Sayfa
182/212
şut çekmedi lan bildiğin şutu çekemedi böyle yetenek fakiri yılda 2milyon€ alıyor olacak iş değil yıllarda geçse bu pozisyonu unutmayacak kimse.

Sanki Messi ayak içi plase yapıyor orada. Abansana topa orada artık.Orada o top Sinana gelse ayıyıda kaleye gömerdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Halen aklımdan çıkmıyor pozisyon. Eline tarihi değiştirme fırsatı geliyor ve saçma salak bir vuruş yapıyorsun. Bu pozisyonu hayatım boyunca unutmayacağım Tolga.

2 tane bayan futbolcu getir belhanda ile bu maldan daha sert vururlar topa kesin.Es geçilmesin 1 tanede belhandanın kız gibi vurdugu şut var bomboş.Heriftede şeytan tüyümü ne var ne kadar önemli atak varsa hep bu malın önünde kalıyor toplar.Bu sezon baya oldu böle pozizyonları.

dygn3b0wkaac5jj_16_9_1521310869.jpg

NASIL LAN

Sanirim sol ayaginin zayifligi nedeniyle böyle rezil bir „sut“ cikti. Sag ayaginin ucu veya disiyla topu rahatca uzak köseye birakabilirdi. Cok net pozisyondu yav

Güzel bir Pazar sabahına uyandım ve aklıma ilk gelen şey oldun.

Twitterda yayılan videodaki sandalye kıran dayı gibi ifadesiz ve mimiksiz bir şekilde, ağzımdan tek bir cümle dökülerek yastığı yumrukladım.

Cümle ayni cümle, twitterda fenomen olursun gsc'de cezalı.

Geri
Üst Alt