#66 Anıl Dilaver

Cevap: #66 Anıl Dilaver

66 numara ugurlumu geldi ne? Ilk macinda gol atti, gayet iyi oynadi. Insallah devami gelir.

cem sultan daha iyi diyorlar ama bu da iyiymiş

anıl gezgin forvet .ama o kadar yalnız kaldıki forvette uzun süre adını duyamadım. top gelmedi. sonra ortasahaya gelip top alıp verdi. anılın desteğe ihtiyacı var. cem sultanla eküli .ikisi harika olur. :D arda ,pino ,berkinle inanılmaz olabilirler.

Orta sahadan gerekli desteği almadan oraya hangi futbolcuyu koyarsanız koyun verim alamazsanız?

GS'nin ilk yarıda girdiği pozisyonların birinde Anıl kanattan alıp, kendi gayretiyle getirdiği, diğeride Çağlar'ın 50 metrelik süper pası.

Bu kadar verimsiz, defans arkasına bir top geçiremeyen bir orta saha ile ne kadar başarılı olabilir bir forvet.

Anıl çok yetenekli ve çok yönlü bir oyuncu. Hücum hattının her bölgesinde oynayabilecek kapasitede. Altyapıyı takip eden herkes bilir.

kendisi pinonun yerine forvet oynasaydı suan 10 golu vardı.

Farkindamisiniz bilmiyorum ama, ilk macinda patlama yapamayan genc futbolcularimiz kaybolup gidiyor. Arda, Sabri ilk maclarinda patlama yapmislardi. Ayni sekilde Anil da bugün cok iyi oynadi hatta asistini de Aydin yemis oldu:) Cok rahat ve teknik bir cocuk. Kesinlikle önemli bir futbolcu olabilir. Artik calismasi lazim. Durmadan calismasi lazim.

Farkindamisiniz bilmiyorum ama, ilk macinda patlama yapamayan genc futbolcularimiz kaybolup gidiyor. Arda, Sabri ilk maclarinda patlama yapmislardi. Ayni sekilde Anil da bugün cok iyi oynadi hatta asistini de Aydin yemis oldu:) Cok rahat ve teknik bir cocuk. Kesinlikle önemli bir futbolcu olabilir. Artik calismasi lazim. Durmadan calismasi lazim.

Aydın da patlama yapmıştı :D

Emre'de geçen sene 4 gol atmıştı ama bugün her şeyine bahane bulunuyor. Hem altyapıdan birilerini oynatalım, kaybetsek bile onları kazanırız diyoruz, hem de en ufak hatasında "bundan futbolcu falan olmaz" deyip veryansın ediyoruz. Daha ligde 5-6 maç oynamadan kesin yargıya varıyoruz hemen.

GS'de altyapıdan gelip oynamak, diğer takımlarda A takıma çıkıp oynamaya benzemez. Senin sahadaki her halin milyonlarca GS'li tarafından değerlendiriliyor. Futbolcu bir günde kazanılmaz, yetenekli oyuncular için sabır gösterilmesi lazım. Emre'de, Anıl'da isimlerini zikrettiğimiz altyapının diğer oyuncularına da bu sabır gösterilmeli.

Genc Futbolcu kazanmak zordur, hele Sampiyonluga oynamak istiyorsan, sonrada hic bir sekilde rahat degilsen, hele hele her mac hayati macsa... Hangi TD oynatmayi bilecek bu zamanda ?

O yüzden TD lere niye gencler oynamiyor diye suclamayin, cünkü hersey onlari etkiliyor, o yüzden kimse onlari atese atmayi istemiyor. Tabi bize göre rahat, Ayhan filan da iyi oyniyacaklar dir bana göre de, ama yanlis giderse, hayati söner gibi durum oluyor malesef.

Bu cocukta kumas var bırden hızlanıyor kendıne guvenı geldımı daha ıyı olacak emınım...

Jerman aliadiere:Anıl dilaver... Tıpkısnın aynısı.........

aman koçum seni izleyince ardayı hatırladım A takıma çıktım diye serme sakın Aydın Gibi patlama bravo sana

Keske bu cocuklarin sürekli oynamasini saglayacak bir sistemimiz olsaydi sahada. 1-2 transferle unutulur yine Anil maalesef. Gerci kanatta Pino oynayacagina Anil oynasin. 2 asist yapti ama Kewell ve Aydin degerlendiremedi.

Aynen biri ki transfer olunca bu çocuğun yüzüne bakılmayacak. Bir şekilde rotasyona dahil edilmeli.

Geri
Üst Alt