#66 Arda Turan

Ersin Düzen: "Ayhan Akman, Arda Turan ile mesajlaştı. Babacar’ın pozisyonundan sonra hakem Zorbay Küçük, Arda Turan'a; Darbenin şiddeti kırmızı kart için yeterli değil' demiş." (TRT Spor)

Anlaşılan öldürmesi lazım kırmızı olması için.

Aynı tekmeyi, aynı şiddetle Zorbay ve daha da çok bu aklı ve yorumu veren Var hakeminin aile bireylerine zuhur etmek isterim.

Bi depar veya bi dribling tüm maç boyunca yürümesine sebep oluyor. Bu adamı ankaragucu denizlispor a koy oynatmazlar bak yemin ediyorum oynayamaz 20. Siradaki takımda.

Süper ligde oynayan hiçbir takım almazdı bunu. Ancak survivora giderdi. Rezil olup yerin dibine girdiği için ses çıkaramıyor artık. Yoksa takımı hemen karıştırır.

Ilk yari baski yemedik cunku Mohammed ve Arda topu takim da tuttular bir sekilde,ikinci yari ise Arda yorulunca zorlandik

Yorulmadigi surece Gercekten katkisi var özelikle topu takim da tutma konusunda
Ben diğer arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum aceba ben başka maç mı izledim diye. Macı izleyip te bunu görmek çok mu zor ?

Hatay-BJK ve Trabzon maçları hariç 11 başlaması gereken maç olduğunu düşünmüyorum artık. Kenardaki varlığı ve hamle oyuncusu olarak kullanılma lüksü diğer haftalarda bizim için yeterli olacaktır. Fiziksel durumu Belhanda-Gedson ve Kılınç'ın tamamını kesmek için yeterli değil. Sıkıntı filan da yapmaz zaten ama oyunun hızlanıp nispeten kolay maçları daha rahat koparmak adına Arda'yı zora düşmedikçe kenarda oturtmaya başlamalıyız yavaş yavaş.

Bi paylasim yapmis, Omer Bayram kirik kaburga ilemi oynamis Alanya macini ?

1613932322043.png

F.T.S.A

Geri
Üst Alt