#66 Arda Turan

Sezon sonu kaçırmamak lazım. Talibi çok olur. Fatih Terim, Simeone ve Luis Enrique gibi hocalarla çalışmış. Tek oyuncusu 100 milyon euro olan Okan Burukun 3 defa yenemediği AZ’yi daha mütevazi bir kadroyla elemiş bir teknik adam. Bir sonraki hoca adayımız olmalıdır. Okan Buruktan kat be kat iyi hocalık yapar.

Yav yok siz de birsey icat etmeyin kendi kendinize.

bugünden çağıralım gene galatasaray dışında herkese gönül borcu varsa bi daha tesislere ayak basmasın

Sezon sonu kaçırmamak lazım. Talibi çok olur. Fatih Terim, Simeone ve Luis Enrique gibi hocalarla çalışmış. Tek oyuncusu 100 milyon euro olan Okan Burukun 3 defa yenemediği AZ’yi daha mütevazi bir kadroyla elemiş bir teknik adam. Bir sonraki hoca adayımız olmalıdır. Okan Buruktan kat be kat iyi hocalık yapar.

Bize gelsin demiyorum diyemiyorum muhtemelen niyeti zaten La Liga'da takım çalıştırmak ama bizim patates olduğumuz Az Alkmaar'ı bu kadar kolay elemesi bizim açımızdan düşündürücü işte.

haftaya perşembeyi sabırsızlıkla bekliyoruz
excited.gif

Bitime 6 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 6ya çıkardı
Tebrikler.

Hic maclarini izlemedim, nasil bir futbol oynatiyor Arda orda? gerci Okan dan kötü olma ihtimali yok, ne hocaligi ne oynattigi futbol

Bizde fatih hoca gibi olur. Her 2 maçtan birinde ceza yer malesef. Konuşanı indiriyor tff

Beşiktaş'a karşı değişik bir tutumu olan Okan'dan sonra yükselenim Beşiktaş diyen Arda'yı istemem takımın başında açıkçası.

Hic maclarini izlemedim, nasil bir futbol oynatiyor Arda orda? gerci Okan dan kötü olma ihtimali yok, ne hocaligi ne oynattigi futbol

Sırf sen sordun diye baktım. Çok fazla şeye ulaşamadım, güzel yorumlar olduğu kadar Ligde eleştirilmiş sezon içerisinde baya neredeyse şampiyonluğu veriyorduk diye. Shakhtar kadro değeri olarak en yakın rakibinden 2-3 kat değerli

Bize gelsin demiyorum diyemiyorum muhtemelen niyeti zaten La Liga'da takım çalıştırmak ama bizim patates olduğumuz Az Alkmaar'ı bu kadar kolay elemesi bizim açımızdan düşündürücü işte.
Oyun felsefesi tamamen futbola yaklaşımı ve rakibi tanıması sayesinde eledi. Futbolu Okan burukdan çok çok daha fazla seviyor. Futboldan nefret etmeden bize hocalık yapmalı. Çok iyi olacaktır

shakhtar'ın şampiyon olması elbette beklenen sonuç ama ilk defa bir türk hoca avrupada şampiyonluk kazanacak.
bundan sonra da çıkmaz başka uzun süre

Maçkolik veriyor maçlarını, izleyin, top oynuyor takımı. Uzun vurup durmuyorlar, Allah'a emanet değiller.

Geri
Üst Alt