66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Yıldırım gerekli bütün işlemleri yaptım kardeşim. Bu sefer şampiyonluğu kimseye yedirtmem. :D

Sen isteğini gönder açık çek orada duruyor. :)

Yok mudur 67'yi açacak bir babayiğit? Dursun&Hamza sağolsun canımız burnumuzda zaten bari biraz eğlenelim :red: Konuyu açacak arkadaş için logosunu bile hazırladım :asd:

WZX548.png

Şu yarışma düzenlemeyi çok abartıyorsunuz. O kadar vakit alan bir şey değil. Kendim de yarışabiliyor olsam düzenlemekten hiç erinmem.

Şu yarışma düzenlemeyi çok abartıyorsunuz. O kadar vakit alan bir şey değil. Kendim de yarışabiliyor olsam düzenlemekten hiç erinmem.

Benim de sırf o yüzden ki ağabey. Ara sıra yapacağım zaten. Dinlenmekte iyi oluyor bazen. Ama 60 yarışma yarışınca diğer tarafa geçmek kolay olmuyor gerçekten. :)

İlk yarışmada harfler ile falan biraz zorlandım gerçi, 1 kere yanlış girdim oyu başa sardım o yüzden vakit aldı biraz ama sonraki yarışmalarda rahat yapılır. Program da kolay zaten. :D

Ama dinlemeyi ve yarışmayı seviyorsan dünyanın en zor işi. :D

Benim de sırf o yüzden ki ağabey. Ara sıra yapacağım zaten. Dinlenmekte iyi oluyor bazen. Ama 60 yarışma yarışınca diğer tarafa geçmek kolay olmuyor gerçekten. :)

İlk yarışmada harfler ile falan biraz zorlandım gerçi, 1 kere yanlış girdim oyu başa sardım o yüzden vakit aldı biraz ama sonraki yarışmalarda rahat yapılır. Program da kolay zaten. :D

Aynen, program çok kolay. Benim 1 saatimi bile almıyor. Sadece ilk başta şarkıları kontrol etmek biraz kasıcı o kadar. Abartılacak bir iş değil özetle :)

Aynen, program çok kolay. Benim 1 saatimi bile almıyor. Sadece ilk başta şarkıları kontrol etmek biraz kasıcı o kadar. Abartılacak bir iş değil özetle :)

Yazdım excel açıp arkadan çatır çatır geçiyor oraya zaten. :D

Gidip aynı kişiye 2 kere puan yazmasam ilk yarışmam da 1 saatte tamamlardım, o uğraştırdı biraz.

Bir de harfler de sıkıntıyı keşfedemedim hemen, ki sistem de doğru çıkması için nasıl yazıldığını da kontrol edebiliyorsun yazarken.

UğUR İZ gibi çıkıyordu, görüntü kalitesi olarak hoş değil o da bir tek. :)

Gidip aynı kişiye 2 kere puan yazmasam ilk yarışmam da 1 saatte tamamlardım, o uğraştırdı biraz.

Bir de harfler de sıkıntıyı keşfedemedim hemen, ki sistem de doğru çıkması için nasıl yazıldığını da kontrol edebiliyorsun yazarken.

Harflerde ne sıkıntısı varmış, ben hiç fark etmedim öyle bir sıkıntı.

UGUR IZ yaz gitsin :)

Olmaz kesin bilgi yayalım. :D

Salı-Çarşamba gibi yapılsa iyi olabilir aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt