- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Uzun süredir şehir dışındaydım dün gece döndüm.Bunun şerefine müsait olduğum bir gün yarışma yapacağız![]()
Hoşgeldin! O zaman bunun şerefine bir şampiyon olurum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun süredir şehir dışındaydım dün gece döndüm.Bunun şerefine müsait olduğum bir gün yarışma yapacağız![]()
Yarışmaktan değil de yarışma yapmaktan zevk duyduğun günleri görmek temennisi ile...Olursa yarışmaktan zevk duyarım.![]()
Yarışmaktan değil de yarışma yapmaktan zevk duyduğun günleri görmek temennisi ile...![]()
Şu yarışma düzenlemeyi çok abartıyorsunuz. O kadar vakit alan bir şey değil. Kendim de yarışabiliyor olsam düzenlemekten hiç erinmem.
Benim de sırf o yüzden ki ağabey. Ara sıra yapacağım zaten. Dinlenmekte iyi oluyor bazen. Ama 60 yarışma yarışınca diğer tarafa geçmek kolay olmuyor gerçekten.
İlk yarışmada harfler ile falan biraz zorlandım gerçi, 1 kere yanlış girdim oyu başa sardım o yüzden vakit aldı biraz ama sonraki yarışmalarda rahat yapılır. Program da kolay zaten.![]()
Aynen, program çok kolay. Benim 1 saatimi bile almıyor. Sadece ilk başta şarkıları kontrol etmek biraz kasıcı o kadar. Abartılacak bir iş değil özetle![]()
Yazdım excel açıp arkadan çatır çatır geçiyor oraya zaten.
Gidip aynı kişiye 2 kere puan yazmasam ilk yarışmam da 1 saatte tamamlardım, o uğraştırdı biraz.
Bir de harfler de sıkıntıyı keşfedemedim hemen, ki sistem de doğru çıkması için nasıl yazıldığını da kontrol edebiliyorsun yazarken.
UğUR İZ gibi çıkıyordu, görüntü kalitesi olarak hoş değil o da bir tek.![]()
Türkçe karakterlerde bende de sıkıntı çıkarıyor nedenseHarflerde ne sıkıntısı varmış, ben hiç fark etmedim öyle bir sıkıntı.
Türkçe karakterlerde bende de sıkıntı çıkarıyor nedense![]()
Yazdım excel açıp arkadan çatır çatır geçiyor oraya zaten.
Gidip aynı kişiye 2 kere puan yazmasam ilk yarışmam da 1 saatte tamamlardım, o uğraştırdı biraz.
Bir de harfler de sıkıntıyı keşfedemedim hemen, ki sistem de doğru çıkması için nasıl yazıldığını da kontrol edebiliyorsun yazarken.
UğUR İZ gibi çıkıyordu, görüntü kalitesi olarak hoş değil o da bir tek.![]()
Ben makroda giriyorum.Excel tablosunda mı giriyorsunuz isimleri, makroda mı?
Ben makroda giriyorum.