#67 Eray İşcan

Böyle kalecin olursa yenilirsin sadece şunun yüzünden kaybettik maçı başka biri değil.

Takımı tek başına bitirdi en az 2 tane hatalı gol yedi psikolojik olarak bitirdi takımı rezillik.

Ya o cocugun ayaklari titriyor,ne yapsin bunada sükür,aykut uyuzundan iyidir yine ,o saclarina verdigi önemi isine verseydi bugün oynuyor olurdu.:)

Valla Aykut'u bilmem de ben bile Eray'dan iyiyimdir herhalde abi. Ne bir refleks var, ne bir alan hakimiyeti var, üzerine gelen topu bile yiyor. Şu adamı kesemeyen kaleciler intihar etsin

keske Mert gibi yedek kalecimiz olsaydi :dispirited:

Yediği goller gol değil, kurtardığı top yok. Real Madrid 9 şut çekmiş 4'ü kaleyi bulmuş. Hayır yani sen ne işe yararsın? 4 gol de yenecek goller değildi, azcık kafayı kullansan çok rahat tutardın dördünü de. Ama hepsini izledin, son golde yerde yüzdün.

Belliydi zaten senden cacık olmayacağı da, bunu insanlar nasıl fark etmez de sezona sağlam bi yedek kaleci almadan başlarlar onu anlamıyorum.

Bu adamı 3. kaleci diye takıma aldıran geri zekalıyı sorgulamak lazım.

Kim önerdi lan bu beceriksiz hantal kıç kaldıramayan adamı

Bugun ben kalede olsam yine aynı skor olurdu.Belki de kurtarırdım ya.

Bu adamın hangi yeteneği görülüpte floryadan içeri girmiş ,

top tutamaz devamlı sektirir , refleksi kötü , uçamıyor , yan toplarda sıfıra yakın ,

nedir abi bu adamı floryadan içeri sokan , kimden torpilli ,

yazın sinan bolat'ı istemeyenler kına yaksın O "sırıttıkları" suratlarına ,

Birkaç maç daha idare edeceğiz artık.Suç yedek kaleci almayan da.Sadece Eray değil,eminim ki Ufuk'la Aykut da aynı durumdadır.

Bu adamı 3. kaleci diye takıma aldıran geri zekalıyı sorgulamak lazım.

Kim önerdi lan bu beceriksiz hantal kıç kaldıramayan adamı

Bugun ben kalede olsam yine aynı skor olurdu.Belki de kurtarırdım ya.

bugün kalede forumdan kim olsa aynı skor olurdu. kaleyi bulan şut :4 , yediğimiz gol:4

Ufuk-Aykut-Zapata-Orkun falan izledim de kalemizde bu kadar yetersiz bir adam görmedim onlar dahil

bakiyorum herkez Eray'i hedef almis.yuhh

2.yarida takim olarak cok kötüyüz.resmen geri cekildik

Eray'in yedigi gollerin hepsini Muslera'da yiyebilirdi.

Sorun bireysel hatalarda degil tek Sorun Takim olarak oynuyamiyoruz.

ilk yaridaki futbol üzeri 2.yaridaki futbolumuz iskence gibi

tek suç erayın değil tabi ki ama en azından o ilk golü ben bile kurtarabilirdim ;)

Geri
Üst Alt